Havermout koekjes recepten

Koekjes met havermout, kokos en cacaonibs

Koekjes met havermout, kokos en cacaonibs

K. o. e. k. j. e. s. b. a. k. k. e. n. z. i. j. n. l. e. u. k. Z. e. k. e. r. a. l. s. z. e. n. o. g. g. e. z. o. n. d. z. i. j. n. o. o. k. D. e. z. e. k. o. e. k. j. e. s. m. e. t. h. a. v. e. r. m. o. u. t. ,. k. o. k. o. s. e. n. c. a. c. a. o. n. i. b. s. b. e. v. a. t. t. e. n. g. e. e. n. g
Havermout Koekjes

Havermout Koekjes

havermout. Ingredients 50gr havermout 1 banaan 25ml melk 20gr rozijnen (in water geweld) 10ml agave siroop (natuurlijke suikervervanger) 2 tl kaneel. Instructions Verwarm de oven voor op 175 graden Prak de banaan samen met de havermout en de melk Voeg rozijnen, kaneel en agave siroop toe en meng goed door elkaar Neem een eetlepel van het mengsel en leg deze op een met bakpapier bekleedde bakplaat Schuif de bakplaat in het midden van de oven en na 18 minuten zijn je koekjes klaar. FoodStyle 50gr havermout 1 banaan 25ml melk 20gr rozijnen (in water geweld) 10ml agave siroop (natuurlijke suikervervanger)
Havermout koekjes

Havermout koekjes

Mijn pannenkoekjes van banaan en ei, Maura maakte de mooiste foto's en nu was ik eindelijk achter het recept gekomen van de meest heerlijke havermout koekjes
Havermout koekjes

Havermout koekjes

Zo maak ik met enige regelmaat al jaren het recept van deze havermoutkoekjes. Ik heb het vroeger gekregen bij een bekend merk havermout
Havermout appel koekjes

Havermout appel koekjes

Deze havermout appelkoekjes zijn een experiment dat goed heeft uitgepakt. haha Dus de laatste dagen ben ik erg druk met appelmoes maken en appelsap en appelpannenkoekjes en alles appel appel appel
Havermout cranberry koekjes

Havermout cranberry koekjes

We hebben al eerder havermoutkoekjes gemaakt en die waren erg lekker. Nu is havermout erg gezond en cranberries ook, dus we hebben een koekje bedacht met havermout èn cranberries
Havermout mais koekjes

Havermout mais koekjes

Nu maakte ik er deze havermout mais koekjes van. Maar als deze koekjes vond ik ze wel erg lekker. 6 eetlepels havermout. 1 Eetlepel is een mooi formaat voor de koekjes. KrabkoekjesEmpanadasAardappel/tonijn koekjesQuicheAsperge bitterballen 1 blikje (300 gram) mais. 6 eetlepels havermout
Chocolade Havermout koekjes

Chocolade Havermout koekjes

Ik besloot er havermout chocolade koekjes van te maken. Voeg alle droge ingrediënten toe en roer als laatste de havermout en de chocoladestukjes erdoor
Havermout koekjes

Havermout koekjes

Havermout koekjes zijn erg makkelijk te maken en kunnen gegeten worden als ontbijt of tussendoortje. Havermout en banaan mix
Havermout koekjes

Havermout koekjes

Als je ziet wat een zak havermout (van het huismerk van de supermarkt) kost in vergelijking met zo'n pak koekjes
Havermout koekjes met witte chocolade

Havermout koekjes met witte chocolade

Voordat ik deze blog begon had ik al een soort van website met recepten, het recept voor deze havermout koekjes met witte chocolade stond daar op en ik dacht dat ik het ook hier mee naar toe had genomen…niet dus
Havermout Cranberry koekjes

Havermout Cranberry koekjes

200 gram havermout (50/50 meel & zemelen), 2 theelepels bakpoeder, 75 gram gesmolten boter, honing, cranberry's & eventueel in stukjes gehakte pure chocolade of dadels
Havermout koekjes met pindakaas en chocola

Havermout koekjes met pindakaas en chocola

Juist, dan bak je havermoutkoekjes met pindakaas en chocola. chocola, glutenvrij, haver, havermout, koek, koekjes, lekkers, pindakaas, pure chocola, voedselzandloper, zoet
Krokante havermout en witte chocolade koekjes met zeezout

Krokante havermout en witte chocolade koekjes met zeezout

Laat de koekjes op een rek afkoelen. gesmolten, 200 gram fijne suiker, 50 gram lichtbruine basterd suiker, 1 groot ei, 1 theelepel vanille-extract, 250 gram ouderwetse havermout, 60 gram goede kwaliteit witte chocolade. Bak de koekjes tot ze diep goudbruin zijn, ongeveer 13 tot 16 minuten, draai halverweg de baktijd de bakplaat om zodat de koekjes even gelijk bakken en bruin worden. gesmolten, 200 gram fijne suiker, 50 gram lichtbruine basterd suiker, 1 groot ei, 1 theelepel vanille-extract, 250 gram ouderwetse havermout, 60 gram goede kwaliteit witte chocolade