• Nagerechten

Panna Cotta Kokos Passievrucht - Een heerlijk recept van Anna Meyer

Ingrediëntcalculator

Panna Cotta Kokos Passievrucht is een heerlijk en eenvoudig dessert dat je in slechts 30 minuten kunt bereiden. Het is een heerlijk recept van de Nederlandse chef-kok Anna Meyer. De combinatie van kokos en passievrucht maakt dit dessert een echte traktatie. In dit artikel leer je hoe je dit heerlijke dessert kunt maken.

Panna cotta kokos passievrucht

Ingrediënten

  • 200 ml kokosmelk
  • 200 ml slagroom
  • 50 gram suiker
  • 2 theelepels vanille-extract
  • 2 theelepels gelatinepoeder
  • 1 passievrucht

Bereidingswijze

Begin met het koken van de kokosmelk, slagroom en suiker in een steelpan. Roer regelmatig totdat het mengsel kookt. Voeg dan het vanille-extract toe en roer goed. Voeg vervolgens het gelatinepoeder toe en roer totdat het is opgelost. Haal de pan van het vuur en laat het mengsel afkoelen.

Anna Meyer heeft een heerlijk recept voor Panna Cotta Kokos Passievrucht. Deze heerlijke dessert is gemaakt met kokosmelk, passievrucht en gelatine. Het is een eenvoudig recept dat je in een paar stappen kunt maken. Je kunt het serveren met vers fruit of als toetje na een maaltijd.

Als je meer recepten van Anna Meyer wilt proberen, kun je ook amandelen roosteren in de oven of wraps met ham en pesto maken. Probeer het recept voor Panna Cotta Kokos Passievrucht en geniet van de heerlijke smaak!

Giet het afgekoelde mengsel in vier kleine glazen of kommen. Laat het afkoelen in de koelkast gedurende minimaal twee uur. Snijd ondertussen de passievrucht in kleine stukjes.

Haal de kommen uit de koelkast en verdeel de passievruchtstukjes over de kommen. Serveer de Panna Cotta Kokos Passievrucht direct.

Kooktijd

Het kost ongeveer 30 minuten om dit heerlijke dessert te bereiden.

 Panna cotta kokos passievrucht

Kooktips

  • Gebruik altijd verse passievrucht voor het beste resultaat.
  • Voeg wat extra suiker toe als je het dessert zoeter wilt maken.
  • Gebruik kokosmelk in plaats van slagroom voor een lichtere smaak.

Probeer dit heerlijke recept van Anna Meyer voor Panna Cotta Kokos Passievrucht. Het is een eenvoudig en lekker dessert dat je in slechts 30 minuten kunt bereiden. Vergeet niet om verse passievrucht te gebruiken voor het beste resultaat. Geniet van je maaltijd!

Bronnen: