Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius. Vet een springvorm in met boter en bestuif deze met bloem. Was de aardbeien en snijd deze in kleine stukjes. Klop de eieren en suiker in een kom tot een luchtig mengsel. Voeg de kwark, bloem, boter en vanille extract toe en mix alles goed door elkaar. Voeg de aardbeien toe en meng alles goed door elkaar. Giet het mengsel in de springvorm en bak de taart in de oven gedurende 30 minuten. Laat de taart afkoelen en serveer de taart met wat poedersuiker.
Verwarm de oven voor op 350 graden F (175 graden C). Vet een 9-inch cakepan in met boter of bakspray.
Verwarm de oven voor op 350 graden Fahrenheit. Vet een cupcake bakvorm in met boter of olie.
Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Schil de appels en snijd ze in dunne plakjes. Meng de suiker en kaneel in een kom. Voeg de appelplakjes toe en meng goed.
Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius. Meng de havermout, kokosolie, honing, cranberry's, abrikozen, dadels, amandelen en zout in een kom. Roer alles goed door elkaar. Neem een bakplaat en leg er een vel bakpapier op. Verdeel het deeg over de bakplaat en druk het aan met een lepel. Bak de koekjes in de oven gedurende 15-20 minuten. Laat de koekjes afkoelen voordat je ze serveert.
Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius. Smelt de chocolade en de boter in een steelpan op laag vuur. Voeg de suiker toe en roer tot het mengsel glad is. Voeg de eieren, bloem en vanille-extract toe en roer tot het mengsel glad is. Vet een springvorm in met boter en bestuif met bloem. Giet het chocolademengsel in de springvorm en bak in de oven gedurende 25 minuten. Laat de taart afkoelen. Was de aardbeien en verwijder de kroontjes. Verdeel de aardbeien over de taart en serveer.
Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius. Meng de bloem, suiker, boter, eieren, citroensap, melk, bakpoeder en vanille extract in een kom. Roer het mengsel goed door elkaar. Voeg de maïzena toe en roer het mengsel nogmaals goed door elkaar. Vet een taartvorm in met boter en bestuif deze met bloem. Giet het beslag in de taartvorm en bak de taart in de oven gedurende 25 minuten. Laat de taart afkoelen.
Verwarm de oven voor op 180 graden. Smelt de boter in een pannetje en laat het afkoelen. Klop de eieren en suiker in een kom tot een luchtig mengsel. Voeg de bloem, bakpoeder, vanille extract en melk toe en mix het tot een glad beslag. Voeg als laatste de gesmolten boter toe en mix het nogmaals. Vet de mokken in met wat boter en verdeel het beslag over de mokken. Bak de cake in mokken in de oven gedurende 25 minuten. Laat de cake afkoelen en serveer de cake in mokken met wat poedersuiker.
De bereidingstijd voor deze jamkoekjes is ongeveer 30 minuten.
Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius. Bekleed een bakvorm met bakpapier. Verkruimel de biscuitjes en smelt de boter. Meng de biscuitkruimels met de gesmolten boter en verdeel het mengsel over de bodem van de bakvorm. Druk het mengsel goed aan met de achterkant van een lepel. Bak de bodem 10 minuten in de oven.
Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius. Meng de bloem, bakpoeder en suiker in een kom. Voeg de eieren, melk en olie toe en mix het geheel tot een glad beslag. Vet een springvorm in en giet het beslag erin. Was de aardbeien en verdeel ze over de taart. Bak de taart in de oven gedurende 25-30 minuten. Laat de taart afkoelen en bestrooi met poedersuiker.
Verwarm de oven voor op 180 graden. Vet een springvorm in met boter en bestuif met bloem. Klop de eieren en suiker in een kom tot een luchtige massa. Voeg de boter, bloem, bakpoeder, vanille-extract en cacaopoeder toe en mix tot een glad beslag. Verdeel het beslag over de springvorm en bak de cake in ongeveer 25 minuten gaar. Laat de cake afkoelen.
Verwarm de oven voor op 180 graden. Meng de bloem, suiker, eieren, boter, bakpoeder en kaneel in een kom. Meng het geheel goed. Schil de appels en snijd ze in kleine stukjes. Voeg de appelstukjes toe aan het beslag en meng het geheel goed. Voeg het citroensap toe en meng het geheel nogmaals goed. Vet een taartvorm in en giet het beslag in de vorm. Bak de taart in de oven gedurende 30 minuten. Laat de taart afkoelen en serveer de taart met een bolletje ijs of slagroom.
De kooktijd voor zandkoekjes is ongeveer 10-12 minuten. De koekjes moeten goudbruin zijn als ze uit de oven komen.
De kooktijd voor deze Red Velvet Truffels is ongeveer 30 minuten.
Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius. Vet een cakevorm in met boter en bestuif met wat bloem. Meng in een kom de amandelmeel, suiker, bakpoeder en vanille extract. Voeg de eieren, melk en boter toe en mix tot een glad beslag. Giet het beslag in de cakevorm en bak de taart in de oven gedurende 30-35 minuten. Controleer met een satéprikker of de taart gaar is. Laat de taart afkoelen en serveer.
Gezonde eierkoeken zijn een heerlijke en eenvoudig te maken snack. Met slechts 5 ingrediënten en 30 minuten bereidingstijd, is dit recept een geweldige manier om een gezonde snack te maken. Probeer deze gezonde eierkoeken recept van chef-kok Anna Meyer en geniet van de heerlijke smaak.
Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius. Vet een springvorm in met boter en bestuif met bloem. Meng de biscuitmix, boter, eieren, poedersuiker, melk en vanille-extract in een kom. Roer het mengsel goed door elkaar. Giet het mengsel in de springvorm en bak de taart in de oven gedurende 25 minuten. Laat de taart afkoelen.
Meng de bloem, zout, suiker en olie in een kom. Voeg de gist toe en meng het geheel goed. Voeg dan het lauwe water toe en kneed het deeg goed. Kneed het deeg tot het een soepel en elastisch deeg is. Laat het deeg dan een uur rusten in een kom met een theedoek eroverheen.
Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius.