Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Leg de kipfilets op een bakplaat en bestrijk ze met de olijfolie. Bestrooi met zout en peper naar smaak. Bak de kipfilets in de oven gedurende 15 minuten.
Verwarm de oven voor op 180 graden. Snijd de komkommer, paprika en avocado in dunne plakjes. Meng de mayonaise, crème fraîche, citroensap, dille en kappertjes in een kom. Breng op smaak met peper en zout.
Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Snijd de broodjes doormidden en leg ze op een bakplaat. Bak de broodjes in de oven gedurende 10 minuten.
Verwarm de oven voor op 200 graden. Snijd de kipfilet in blokjes en meng deze met 2 eetlepels kerriepoeder. Leg de kip op een bakplaat en bak deze in de oven gedurende 20 minuten.
Het duurt ongeveer 5-7 minuten om de roerei te maken.
Het duurt ongeveer 5 minuten om deze tosti ham kaas te maken.
Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Bak de hotdogs in de oven gedurende 10 minuten. Verwarm ondertussen de olijfolie in een grote koekenpan op middelhoog vuur. Voeg de ui toe en bak deze gedurende 5 minuten. Voeg de knoflook, paprikapoeder, komijnpoeder, korianderpoeder, zout en peper toe en bak nog eens 2 minuten. Voeg de zuurkool toe en bak gedurende 5 minuten. Serveer de hotdogs met de zuurkool.
De courgette quiche met geitenkaas is een heerlijk recept van Anna Meyer. Het is een eenvoudig en smakelijk gerecht dat je in een mum van tijd klaar hebt. Volg de stap-voor-stap instructies en geniet van een heerlijke maaltijd. Probeer ook andere groenten, kaassoorten en kruiden om je quiche nog lekkerder te maken.
De kooktijd voor deze sandwich met gerookte zalm en komkommer is 15 minuten.
Kook de eieren in 8 minuten. Laat ze afkoelen en pel ze. Snijd de witlof in dunne reepjes. Snijd de tomaat, ui en komkommer in kleine stukjes. Meng de witlof, tomaat, ui, komkommer en eieren in een kom. Voeg de olijfolie, azijn, zout en peper toe en meng alles goed.
Deze salade is gemaakt door de Nederlandse chef Anna Meyer. Anna is een gepassioneerde chef die al jarenlang de lekkerste recepten maakt. Ze is gespecialiseerd in het maken van salades en heeft veel ervaring met het combineren van verschillende smaken.
Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Snijd de kipfilet in kleine stukjes en leg deze op een bakplaat. Voeg de paprika, ui, olijfolie, paprikapoeder, knoflookpoeder, zout en peper toe en meng alles goed. Bak de kip in de oven gedurende 15 minuten.
Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius. Klop de eieren met de melk en voeg zout en peper naar smaak toe. Verwarm de olijfolie in een koekenpan en voeg het eimengsel toe. Bak de omelet aan beide kanten goudbruin. Verdeel de gerookte zalm en de roomkaas over de omelet. Rol de omelet op en leg de wrap eromheen. Bak de wrap in de oven gedurende 10 minuten. Serveer de omelet wrap met zalm en roomkaas warm.
Verwarm de olijfolie in een grote pan op middelhoog vuur. Voeg de ui en knoflook toe en bak tot de ui glazig is. Voeg de komijnpoeder, kurkuma, paprikapoeder en zout toe en bak nog een paar minuten. Voeg de zoete aardappelblokjes toe en bak nog een paar minuten. Voeg de kokosmelk toe en breng aan de kook. Laat het geheel ongeveer 20 minuten zachtjes koken tot de zoete aardappel gaar is. Pureer de soep met een staafmixer tot een gladde soep. Serveer de soep met wat verse koriander, geraspte kokos en chilipeper.
Begin met het wassen van de sla en laat deze goed uitlekken. Voeg vervolgens alle ingrediënten toe aan een grote kom en meng alles goed door elkaar. Voeg de olijfolie, citroensap, zout en peper toe en meng alles goed door elkaar. Serveer de salade direct of bewaar deze in de koelkast tot gebruik.
De totale kooktijd voor deze pitabroodjes met avocado en kip is ongeveer 30 minuten.
Verwarm de oven voor op 180 graden. Schil de avocado's en snijd ze in kleine stukjes. Snijd de rode ui in kleine stukjes. Pers de limoen uit en voeg de olijfolie, zout en peper toe. Meng de koriander, peterselie, selderij, knoflook en pijnboompitten door elkaar. Voeg de avocado en rode ui toe en meng alles goed door elkaar. Verdeel het mengsel over een ovenschaal en bak het in de oven gedurende 15 minuten. Serveer de salade met avocado warm of koud.
Panini met mozzarella is een heerlijke Italiaanse snack die je in slechts 15 minuten kunt maken. Met deze stap-voor-stap instructies kun je deze smakelijke snack maken. Probeer deze heerlijke snack met mozzarella en tomaat en geniet ervan!
Klop de eieren in een kom en voeg zout en peper naar smaak toe. Verwarm de boter in een koekenpan en voeg de eieren toe. Bak de omelet op middelhoog vuur totdat de omelet gaar is. Haal de omelet uit de pan en laat afkoelen.