• Hoofdgerechten

Aardappeltaart met Gehakt - Een Heerlijke Recept van Anna Meyer

Ingrediëntcalculator

Aardappeltaart met gehakt is een heerlijk recept dat door de Nederlandse chef Anna Meyer is bedacht. Het is een eenvoudig recept dat iedereen kan maken. Het is een perfecte maaltijd voor een drukke dag, omdat het snel en gemakkelijk te bereiden is. Met de juiste ingrediënten en de juiste bereidingswijze kun je een heerlijke aardappeltaart met gehakt maken.

Aardappeltaart met gehakt

Ingrediënten

  • 500 gram aardappelen
  • 200 gram gehakt
  • 1 ui, fijngesneden
  • 2 teentjes knoflook, fijngesneden
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 1 theelepel paprikapoeder
  • 1 theelepel oregano
  • 1 theelepel tijm
  • 1 theelepel zout
  • 1 theelepel peper
  • 2 eetlepels tomatenpuree
  • 100 ml water
  • 50 gram geraspte kaas

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Schil de aardappelen en snijd ze in dunne plakjes. Verhit de olijfolie in een koekenpan en bak hierin de ui en knoflook aan. Voeg het gehakt toe en bak het tot het gaar is. Voeg de kruiden toe en roer goed door. Voeg de tomatenpuree toe en roer goed door. Voeg het water toe en laat het geheel 5 minuten zachtjes koken.

Vet een ovenschaal in en leg hierin de aardappelplakjes. Verdeel het gehaktmengsel over de aardappelplakjes en bestrooi met de geraspte kaas. Bak de aardappeltaart in de oven in ongeveer 25 minuten gaar. Serveer de aardappeltaart met gehakt met een salade.

Anna Meyer heeft een heerlijk recept voor Aardappeltaart met Gehakt. Deze taart is een heerlijke combinatie van aardappelen, gehakt, uien en kruiden. Het is een eenvoudig recept dat iedereen kan maken. Het is een perfecte maaltijd voor een avondmaal of een lunch. Probeer het recept van Anna Meyer en geniet van deze heerlijke aardappeltaart met gehakt.

Als je op zoek bent naar andere heerlijke recepten, bekijk dan ook eens recept panini kip pesto of tagliatelle met witte saus . Geniet van deze heerlijke recepten!

Tips

  • Voor een extra smaak kun je wat gerookte paprikapoeder toevoegen aan het gehaktmengsel.
  • Voor een extra knapperige aardappeltaart kun je wat paneermeel toevoegen aan het gehaktmengsel.
  • Voor een extra smaak kun je wat geraspte kaas toevoegen aan het gehaktmengsel.

CookTime

Voorbereidingstijd: 10 minuten
Kooktijd: 25 minuten
Totale tijd: 35 minuten

Conclusie

Aardappeltaart met gehakt is een heerlijk recept dat door de Nederlandse chef Anna Meyer is bedacht. Het is een eenvoudig recept dat iedereen kan maken. Met de juiste ingrediënten en de juiste bereidingswijze kun je een heerlijke aardappeltaart met gehakt maken. Volg de stap-voor-stap instructies en geniet van een heerlijke maaltijd.

Voor meer informatie over het bereiden van aardappeltaart met gehakt, bekijk deze Allerhande-recept en deze Kookjij-recept .