Cheesecake Toetje in een Glaasje - Recept van Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 180 graden. Meng de roomkaas, suiker, eieren, bloem, citroensap en vanille extract in een kom. Smelt de boter en voeg deze toe aan het mengsel. Voeg de biscuitjes en gemalen noten toe en meng alles goed. Vet een ovenschaal in met boter en giet het mengsel in de ovenschaal. Bak de cheesecake in de oven gedurende 25 minuten. Laat de cheesecake afkoelen en serveer in glazen.

Tiramisu zonder ei - recept van Anna Meyer

Begin met het maken van de vulling. Klop de slagroom met de suiker tot het stijf is. Voeg de mascarpone toe en klop het geheel nog een keer goed door. Voeg de koffielikeur toe en klop het geheel nog een keer goed door.

Romig Dessert met Bastogne en Kersen - Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius. Breek de Bastogne koekjes in kleine stukjes en meng deze met de boter. Verdeel het mengsel over de bodem van een ovenschaal en druk het aan. Bak de bodem in de oven gedurende 10 minuten. Laat de bodem afkoelen.

Trifle met Lemon Curd - Een heerlijk recept van Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius. Snijd de cake in kleine blokjes en leg deze op een bakplaat. Bak de cake in de oven gedurende 10 minuten. Laat de cake afkoelen.

Mango Ijs met Kokos - Een Verfrissende Zomerse Traktatie

Voordat je begint met het maken van het ijs, moet je de mango's schillen en in stukjes snijden. Zet de mango stukjes in een blender en voeg de kokosmelk, suiker, vanille-extract en zout toe. Blend alles tot een gladde massa. Giet de massa in een ijsmachine en laat het ijs minstens 2 uur bevriezen.

Toetje met Bastogne en Peer - Een heerlijk recept

Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius. Bekleed een ovenschaal met bakpapier. Leg de Bastogne koeken in de ovenschaal en verdeel de stukjes peer erover. Bestrooi met suiker, kaneel en boter. Bak het toetje in de oven gedurende 15 minuten. Bestrooi het toetje met amandelschaafsel en bak nog 5 minuten. Laat het toetje afkoelen en serveer.

Hemelse Modder Recept - Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 180 graden. Smelt de chocolade au bain-marie. Voeg de boter toe en roer totdat de chocolade en boter zijn gesmolten. Voeg de suiker toe en roer totdat de suiker is opgelost. Laat de chocolade afkoelen.

Appel met Kaneel van de BBQ - Recept van Anna Meyer

Verwarm de barbecue voor op medium-hoog vuur. Voeg de appelpartjes toe aan een kom en meng met de kaneel, bruine suiker en boter. Meng alles goed door elkaar. Leg de appelpartjes op de barbecue en laat ze ongeveer 10 minuten bakken. Draai de partjes regelmatig om zodat ze aan alle kanten goudbruin worden. Serveer de appel met kaneel van de BBQ warm met een bolletje vanille-ijs.

Aardbeiencharlotte - Een heerlijke dessert recept van Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius. Vet een ovenschaal in met boter. Snij de aardbeien in kleine stukjes en meng deze met de suiker, maïzena, citroensap en vanille extract. Voeg de roomkaas toe en meng alles goed. Leg de lange vingers in de ovenschaal en giet het aardbeienmengsel eroverheen. Bak de Aardbeiencharlotte in de oven gedurende 25 minuten. Laat de Aardbeiencharlotte afkoelen en serveer.

Snelle Tiramisu Toetjes - Recept van Anna Meyer

Begin met het kloppen van de eieren en suiker tot een luchtige massa. Voeg hier de mascarpone aan toe en mix het geheel goed door elkaar. Klop de slagroom stijf en voeg deze toe aan de mascarpone-eimassa. Voeg de koffielikeur toe en mix het geheel goed door elkaar.

Vanille Roomijs Maken - Een Simpele Recept voor een Heerlijke Traktatie

Verwarm de melk in een pan op middelhoog vuur. Voeg de suiker, maïzena, vanille extract en zout toe en roer goed. Laat het mengsel koken tot het dikker wordt. Haal de pan van het vuur en laat het afkoelen.

Limoncello Mousse Dessert - Een heerlijk recept van Anna Meyer

Begin met het kloppen van de slagroom met de suiker totdat het stijf is. Voeg dan de Limoncello, citroensap en geraspte citroenschil toe en klop het nog een paar minuten. Voeg dan de Griekse yoghurt toe en klop het geheel nog een paar minuten.

Heerlijke Witte Chocolademousse Recept - Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 150 graden Celsius. Smelt de witte chocolade in een kom boven een pan met kokend water. Roer de chocolade regelmatig totdat deze volledig gesmolten is. Laat de chocolade afkoelen.

Churros balletjes - een heerlijk recept van Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 350 graden. Klop de eieren en suiker in een kom tot een luchtig mengsel. Voeg de bloem, bakpoeder, vanille extract en zout toe en mix tot een glad mengsel. Voeg de melk toe en mix tot een glad beslag. Voeg de olijfolie toe en mix tot een glad beslag.

Gegrilde Ananas van de BBQ - Een heerlijk recept

Verwarm de BBQ voor op medium-hoog vuur. Schil de ananas en snijd deze in plakken van ongeveer 1 cm dik. Meng de olijfolie, kaneel, suiker en zout in een kom. Voeg de ananas toe en meng alles goed.

Aardbeien Yoghurtijs - Een heerlijk recept van Anna Meyer

Kooktijd: 15 minuten. Vries tijd: 4 uur.

Tony Chocolonely Karamel Zeezout Mousse - Een heerlijke traktatie!

Begin met het smelten van de Tony Chocolonely Karamel Zeezout in een kom boven een pan met kokend water. Roer de chocolade regelmatig totdat deze volledig gesmolten is. Laat de chocolade afkoelen.

Milkshake banaan - een heerlijke verfrissende traktatie

De kooktijd voor deze milkshake banaan is ongeveer 5 minuten.

Makkelijke Chocolade Mousse Recept van Anna Meyer

Begin met het smelten van de chocolade. Verwarm de chocolade in een pannetje op laag vuur, of in de magnetron. Roer regelmatig om te voorkomen dat de chocolade aanbrandt. Zodra de chocolade gesmolten is, zet je het vuur uit en laat je het afkoelen.

Poire Belle Helene - Een klassieke Franse dessert recept

Doe de suiker, water, citroensap en cognac in een pan en breng aan de kook. Voeg de peren toe en laat 10 minuten koken. Laat de peren afkoelen in de pan.