• Voorgerechten

Snelle carpaccio van serranoham - recept van Anna Meyer

Ingrediëntcalculator

Deze heerlijke carpaccio van serranoham is een snelle en eenvoudige maaltijd die je in slechts 15 minuten klaar hebt. Anna Meyer deelt haar recept voor een heerlijke maaltijd die je met een frisse salade kunt serveren.

Snelle carpaccio van serranoham

Ingrediënten

  • 200 gram serranoham
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 1 eetlepel balsamicoazijn
  • 1 eetlepel honing
  • 1 theelepel mosterd
  • 1 theelepel knoflookpoeder
  • 1 theelepel zout
  • 1 theelepel peper
  • 1 eetlepel verse peterselie, fijngehakt

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Leg de serranoham op een bakplaat en bestrijk met de olijfolie. Bak de serranoham in de oven gedurende 10 minuten.

Meng in een kom de balsamicoazijn, honing, mosterd, knoflookpoeder, zout en peper. Voeg de fijngehakte peterselie toe en meng goed.

Anna Meyer heeft een heerlijk recept voor snelle carpaccio van serranoham. Het is een eenvoudig gerecht dat je in een mum van tijd op tafel hebt. Je hebt alleen wat serranoham, rucola, parmezaanse kaas en olijfolie nodig. Je kunt het gerecht ook nog wat extra smaak geven door er wat balsamicoazijn aan toe te voegen.

Het is een perfecte maaltijd als je geen zin hebt om uren in de keuken te staan. Je kunt het gerecht ook combineren met andere gerechten zoals bolognesesaus met rode wijn of kippendij uit de oven .

Haal de serranoham uit de oven en bestrijk met het mengsel. Bak nog 5 minuten in de oven.

Serveer de carpaccio van serranoham met een frisse salade.

Kooktips

  • Gebruik verse peterselie voor het beste resultaat.
  • Vervang de serranoham door andere soorten ham, zoals parmaham of spek.
  • Vervang de olijfolie door andere soorten olie, zoals zonnebloemolie of koolzaadolie.

Conclusie

Deze heerlijke carpaccio van serranoham is een snelle en eenvoudige maaltijd die je in slechts 15 minuten klaar hebt. Anna Meyer deelt haar recept voor een heerlijke maaltijd die je met een frisse salade kunt serveren. Probeer het recept en geniet van deze heerlijke maaltijd!

Meer informatie over het koken van verschillende gerechten vind je op Kookidee.nl en Kookboeken.nl .