Tom Ka Kai Soep - Een heerlijke Thaise Soep

Verwarm de olijfolie in een grote pan op middelhoog vuur. Voeg de ui, knoflook, gember, kurkuma, korianderpoeder, chili poeder en zout toe en bak deze 2-3 minuten. Voeg de kipblokjes toe en bak deze 5 minuten. Voeg de champignons toe en bak deze nog 2 minuten.

Makkelijke Kippensoep - Klaar in 30 Minuten

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Snijd de kipfilet in kleine stukjes en leg deze op een bakplaat. Bestrooi de kip met zout en peper en bak deze in de oven gedurende 15 minuten.

Courgettesoep met Zalm - Een heerlijke recept van Anna Meyer

Deze courgettesoep met zalm is een heerlijk en eenvoudig recept dat je in slechts 30 minuten klaar hebt. Probeer het recept van Anna Meyer en geniet van de verfijnde smaak. Vergeet niet om wat extra dille toe te voegen voor de beste smaak.

Tomaten-Crèmesoep - Een heerlijke recept van Anna Meyer

Verwarm de olijfolie in een grote pan op middelhoog vuur. Voeg de ui en knoflook toe en bak tot de ui zacht is. Voeg de tomatenblokjes, kippenbouillon, tomatenpuree, basilicum, suiker, zout en peper toe. Breng aan de kook en laat het 10 minuten koken. Voeg de slagroom toe en laat het nog 5 minuten koken. Pureer de soep met een staafmixer tot een gladde crèmesoep. Serveer de soep met wat extra basilicum en wat stukjes brood.

Italiaans Voorgerecht in een Glaasje - Recept van Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Snijd de paprika, komkommer en ui in kleine stukjes en leg ze op een bakplaat. Bestrooi met olijfolie, zout en peper en rooster in de oven gedurende 15 minuten.

Pittige pompoensoep - recept van Anna Meyer

Verwarm de olijfolie in een grote pan en fruit hierin de ui en knoflook. Voeg vervolgens de komijnpoeder, kurkuma, chilipoeder, paprikapoeder, zout en peper toe en bak dit nog een paar minuten mee. Voeg dan de tomatenpuree, tomatenblokjes, kikkererwten, mais en pompoen toe en roer alles goed door elkaar. Voeg vervolgens de groentebouillon toe en breng het geheel aan de kook. Laat de soep vervolgens ongeveer 20 minuten zachtjes koken. Voeg als laatste het citroensap en de verse koriander toe en roer alles goed door elkaar. Serveer de soep met wat extra koriander en een lekker stukje brood.

Klassieke Carpaccio - Een recept van Anna Meyer

Begin met het snijden van het rundvlees in dunne plakjes. Zorg ervoor dat de plakjes zo dun mogelijk zijn. Leg de plakjes op een bord en besprenkel ze met olijfolie, citroensap, peper en zout. Bestrooi de plakjes met de pijnboompitten, Parmezaanse kaas en peterselie. Laat de carpaccio minstens een uur marineren in de koelkast.

Trio van Vis Voorgerechten - Een Verrukkelijke Recept van Anna Meyer

Begin met het maken van de saus. Meng de mayonaise, citroensap, peterselie, dille, koriander, knoflook, olijfolie, zout en peper in een kom. Roer goed om alles te combineren. Zet de saus apart.

Snelle basis groentesoep - recept van Anna Meyer

Verwarm de olijfolie in een grote pan op middelhoog vuur. Voeg de ui, knoflook, wortels, bleekselderij en courgette toe en bak de groenten 5 minuten. Voeg de tomatenblokjes, groentebouillon, oregano, basilicum, zout en peper toe en breng aan de kook. Laat de soep 10 minuten zachtjes koken. Serveer de soep met wat vers brood.

Champignonsoep - Een heerlijke recept van Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Snij de champignons, uien en knoflook in kleine stukjes. Verwarm de olijfolie en boter in een grote pan en voeg de uien, knoflook en laurierblaadjes toe. Bak deze ingrediënten gedurende 5 minuten op een middelhoog vuur. Voeg de champignons toe en bak deze nog 5 minuten mee.

Blini met zalm - een heerlijke recept van Anna Meyer

Meng de bloem, eieren, melk, olijfolie, bakpoeder en zout in een kom tot een glad beslag. Laat het beslag 10 minuten staan. Verwarm een koekenpan en voeg een klontje boter toe. Bak de blini's aan beide kanten goudbruin. Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius. Leg de blini's op een bakplaat en bak ze in de oven gedurende 5 minuten. Verwarm de rest van de boter in een koekenpan en voeg de gerookte zalm toe. Bak de zalm gedurende 5 minuten. Voeg de fijngehakte kruiden toe en bak nog eens 2 minuten. Voeg het citroensap toe en bak nog eens 1 minuut. Verdeel de zalm over de blini's en serveer.

Salade Caprese - Een heerlijke Italiaanse salade

Begin met het wassen van de tomaten en mozzarella. Snijd de tomaten en mozzarella in plakjes. Verwarm de olijfolie in een pan en voeg de tomaten toe. Bak de tomaten gedurende 5 minuten op middelhoog vuur. Voeg de balsamicoazijn toe en laat nog eens 5 minuten bakken. Voeg de mozzarella toe en laat nog eens 5 minuten bakken. Voeg de basilicum toe en breng op smaak met zout en peper. Laat de salade afkoelen en serveer.

Pompoensoep Recept van Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 375 graden Fahrenheit. Leg de pompoenblokjes op een bakplaat en bestrijk ze met olijfolie. Bak de pompoenblokjes in de oven gedurende 20-25 minuten, of totdat ze zacht zijn.

Gevulde Aardappels met Spekjes - Een Heerlijk Recept

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Schil de aardappels en kook ze in een pan met water en een snufje zout gedurende 15 minuten. Laat de aardappels afkoelen en snijd ze vervolgens doormidden. Verwijder het midden van de aardappels en bewaar de schillen.

Pastilla met Kip - Een heerlijke Marokkaanse Traktatie

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Verhit de olijfolie in een grote koekenpan en voeg de ui en knoflook toe. Bak de ui en knoflook tot ze zacht zijn. Voeg de kip toe en bak de kip tot het gaar is. Voeg vervolgens de komijnpoeder, paprikapoeder, kurkuma, zout, peper, koriander, peterselie en citroensap toe. Roer alles goed door elkaar en laat het geheel 5 minuten zachtjes koken. Haal de pan van het vuur en laat de kipvulling afkoelen.

Broccolisoep - Een heerlijke en gezonde maaltijd in slechts 30 minuten

Verwarm de olijfolie in een grote pan op middelhoog vuur. Voeg de ui en knoflook toe en bak 2-3 minuten. Voeg de broccoliroosjes toe en bak nog 2-3 minuten. Voeg de bouillon toe en breng aan de kook. Laat de soep 10-15 minuten koken tot de broccoliroosjes gaar zijn.

Tonijn Tataki met Sesamkorstje - Een heerlijk recept

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Snijd de tonijnfilet in dunne plakjes en leg deze op een bakplaat. Meng de sojasaus, sesamolie, limoensap, gemberpoeder, knoflookpoeder, zout en peper in een kom en giet dit over de tonijn. Strooi de sesamzaadjes erover en zet de bakplaat in de oven. Bak de tonijn gedurende 10 minuten. Verwarm de olijfolie in een koekenpan en bak de tonijn nog 2 minuten aan beide kanten. Serveer de tonijn tataki met sesamkorstje met wat extra limoensap.

Verse tomatensoep maken met Anna Meyer

Verwarm de olijfolie in een grote pan op middelhoog vuur. Voeg de uien en knoflook toe en bak tot de uien zacht zijn. Voeg de oregano, basilicum, tijm, paprikapoeder, zout en peper toe en bak nog 1 minuut.

Gegratineerde knoflook champignons - een heerlijk recept

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Snij de champignons in plakjes en hak de knoflook fijn. Verhit de olijfolie en boter in een koekenpan en voeg de champignons en knoflook toe. Bak de champignons en knoflook gedurende 5 minuten. Voeg de bloem, zout, peper, tijm, oregano, basilicum, paprikapoeder, knoflookpoeder en uienpoeder toe en bak nog eens 5 minuten.