Pasta met tonijn en spinazie - een heerlijke maaltijd in 20 minuten

Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verwarm de olijfolie in een pan en voeg de knoflook toe. Bak de knoflook 1 minuut. Voeg de tonijn toe en bak nog 2 minuten. Voeg de spinazie toe en bak nog 2 minuten. Voeg het citroensap toe en breng op smaak met peper en zout. Voeg de gekookte pasta toe en roer alles goed door elkaar. Laat nog 2 minuten koken en serveer direct.

Lees Verder

Empanadas maken met Anna Meyer - recept en tips

De kooktijd voor empanadas is ongeveer 20 minuten. Het deeg moet ongeveer 10 minuten rusten voordat het wordt gevuld en gebakken.

Salade met Kip Gyros - Een heerlijke Griekse salade

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Snijd de kipfilet in kleine stukjes en leg deze in een ovenschaal. Voeg de olijfolie, oregano, paprikapoeder, knoflookpoeder, zout en peper toe en meng alles goed door elkaar. Zet de ovenschaal in de oven en bak de kip in ongeveer 20 minuten gaar.

Bruschetta met Ansjovis - Een heerlijke Italiaanse snack

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Leg de sneetjes witbrood op een bakplaat en bestrijk ze met de olijfolie. Bak de sneetjes in de oven gedurende 10 minuten. Haal de sneetjes uit de oven en laat ze afkoelen.

Aardbeien Yoghurtijs - Een heerlijk recept van Anna Meyer

Kooktijd: 15 minuten. Vries tijd: 4 uur.

Thaise Mosselen Recept - Kook met Anna Meyer

Voorbereidingstijd: 10 minuten Kooktijd: 15 minuten Totale tijd: 25 minuten

Wrap Kip Teriyaki - Een heerlijke Japanse maaltijd

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Leg de kipfilets op een bakplaat en bestrijk ze met de teriyaki saus. Bak de kipfilets in de oven gedurende 15 minuten. Haal de kip uit de oven en laat afkoelen.

Koolsalade met Appel - Een Heerlijke Salade Recept

Kooktijd: 20 minuten

Mini Flammkuchen met Appel en Geitenkaas van Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Rol het bladerdeeg uit en snijd het in vierkanten. Schil de appel en snijd deze in kleine stukjes. Verdeel de appelstukjes over de vierkanten. Verkruimel de geitenkaas over de appelstukjes. Bestrijk de vierkanten met honing en olijfolie. Bestrooi met kaneel, nootmuskaat en zout. Bak de Mini Flammkuchen in de oven gedurende 15-20 minuten totdat ze goudbruin zijn.