• Ontbijt

Paashaasjes van Croissantdeeg - Een Heerlijk Recept

Ingrediëntcalculator

Paashaasjes van croissantdeeg zijn een heerlijk en eenvoudig te maken gerecht. Met deze stap-voor-stap instructies van chef Anna Meyer kun je deze lekkere paashaasjes maken. De ingrediënten zijn eenvoudig te vinden en de bereidingstijd is slechts 30 minuten. Dit recept is een geweldige manier om je paasdiner te verrijken.

Paashaasjes van croissantdeeg

Ingrediënten

  • 1 pak croissantdeeg
  • 2 eieren
  • 2 eetlepels melk
  • 2 eetlepels suiker
  • 1 theelepel kaneel
  • 1 theelepel vanille extract
  • 1/2 theelepel zout
  • 1/2 kopje gesmolten boter
  • 1/2 kopje gemalen noten
  • 1/2 kopje gesneden gedroogd fruit
  • 1/2 kopje gesneden verse vruchten

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 375 graden Fahrenheit. Leg het croissantdeeg op een met bakpapier beklede bakplaat. Klop de eieren, melk, suiker, kaneel, vanille extract en zout in een kom. Giet het mengsel over het croissantdeeg en verdeel het gelijkmatig. Bestrijk het deeg met de gesmolten boter. Bestrooi het deeg met de gemalen noten, gedroogd fruit en verse vruchten. Bak de paashaasjes gedurende 20-25 minuten totdat ze goudbruin zijn.

Paashaasjes van Croissantdeeg zijn een heerlijk recept voor de Paasdagen. Het is een leuk idee om deze heerlijke haasjes te maken met je kinderen. Het is een eenvoudig recept dat je met weinig ingrediënten kunt maken. Je kunt de haasjes versieren met chocolade, sprinkles of andere lekkernijen. Deze paashaasjes zijn een leuke toevoeging aan je Paasontbijt of brunch.

Als je op zoek bent naar andere lekkere recepten voor de Paasdagen, kun je ook eens kijken naar cupcake recept zonder ei of pizza blauwe kaas peer . Geniet van de Paasdagen met deze heerlijke recepten!

Kooktips

  • Gebruik vers fruit voor de beste smaak.
  • Vervang de noten naar wens met andere noten of zaden.
  • Voeg wat extra suiker toe als je de paashaasjes zoeter wilt maken.

Kooktijd

Kooktijd: 20-25 minuten

Conclusie

Paashaasjes van croissantdeeg zijn een heerlijk en eenvoudig te maken gerecht. Met deze stap-voor-stap instructies van chef Anna Meyer kun je deze lekkere paashaasjes maken. De ingrediënten zijn eenvoudig te vinden en de bereidingstijd is slechts 30 minuten. Dit recept is een geweldige manier om je paasdiner te verrijken.

Bronnen: The Spruce Eats , All Recipes