• Bakrecepten

Brownie met Paaseieren - Een heerlijk recept van Anna Meyer

Ingrediëntcalculator

Het is bijna Pasen en wat is er leuker dan een lekkere traktatie maken met paaseieren? Met dit recept van Anna Meyer maak je een heerlijke brownie met paaseieren. Volg de stappen en geniet van deze lekkere traktatie.

Brownie met paaseieren

Ingrediënten

  • 200 gram pure chocolade
  • 200 gram boter
  • 4 eieren
  • 200 gram suiker
  • 1 theelepel vanille extract
  • 200 gram bloem
  • 1 theelepel bakpoeder
  • 1/2 theelepel zout
  • 200 gram paaseieren

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius. Smelt de chocolade en de boter in een pannetje op laag vuur. Klop in een kom de eieren, suiker en vanille extract tot een luchtige massa. Voeg de gesmolten chocolade en boter toe en meng goed. Voeg de bloem, bakpoeder en zout toe en meng tot een glad beslag. Voeg de paaseieren toe en meng goed. Vet een bakvorm in en giet het beslag erin. Bak de brownie in de oven gedurende 25-30 minuten. Laat de brownie afkoelen en geniet ervan!

Anna Meyer heeft een heerlijk recept voor Brownie met Paaseieren. Deze heerlijke brownie is een perfecte traktatie voor Pasen. Het is een eenvoudig recept dat iedereen kan maken. De combinatie van chocolade en paaseieren maakt deze brownie een echte traktatie.

Probeer ook eens de couscous salade met halloumi of de wat is een piadina als je op zoek bent naar een lekkere maaltijd.

Tips

  • Gebruik voor deze brownie alleen de beste kwaliteit chocolade.
  • Gebruik voor deze brownie alleen verse eieren.
  • Gebruik voor deze brownie alleen verse paaseieren.

Conclusie

Met dit recept van Anna Meyer maak je een heerlijke brownie met paaseieren. Volg de stappen en geniet van deze lekkere traktatie. Vergeet niet om alleen de beste kwaliteit chocolade, verse eieren en verse paaseieren te gebruiken. Probeer het recept en geniet ervan!

Meer lekkere recepten van Anna Meyer vind je op Anna Meyer en Lekker Eten .