• Hapjes en snacks

Mini Flammkuchen met Appel en Geitenkaas van Anna Meyer

Ingrediëntcalculator

Deze Mini Flammkuchen met Appel en Geitenkaas van Anna Meyer is een heerlijk recept dat eenvoudig te maken is. Het resultaat is een verrassend lekker gerecht dat perfect is voor een avondmaaltijd of als lunch. De combinatie van appel en geitenkaas is een heerlijke smaakcombinatie die je zeker zal verrassen.

Mini flammkuchen met appel en geitenkaas

Ingrediënten

  • 1 pakje bladerdeeg
  • 1 appel
  • 100 gram geitenkaas
  • 2 eetlepels honing
  • 1 eetlepel olijfolie
  • 1 theelepel kaneel
  • 1 theelepel nootmuskaat
  • 1 theelepel zout

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Rol het bladerdeeg uit en snijd het in vierkanten. Schil de appel en snijd deze in kleine stukjes. Verdeel de appelstukjes over de vierkanten. Verkruimel de geitenkaas over de appelstukjes. Bestrijk de vierkanten met honing en olijfolie. Bestrooi met kaneel, nootmuskaat en zout. Bak de Mini Flammkuchen in de oven gedurende 15-20 minuten totdat ze goudbruin zijn.

Anna Meyer heeft een heerlijke Mini Flammkuchen met Appel en Geitenkaas gemaakt. Deze kleine pizza's zijn een perfecte snack voor een avondje thuis. De combinatie van appel en geitenkaas is een geweldige smaakcombinatie. Probeer het zelf en je zult niet teleurgesteld zijn!

Als je op zoek bent naar andere lekkere desserts, probeer dan eens kwarktaart met lange vingers of mangomousse met griekse yoghurt .

Tips

  • Je kunt de Mini Flammkuchen ook met andere ingrediënten maken, zoals ham, kaas, tomaat of spinazie.
  • Je kunt de Mini Flammkuchen ook in de oven of in de airfryer bakken.
  • Je kunt de Mini Flammkuchen ook met andere soorten kaas maken, zoals feta of cheddar.

Conclusie

De Mini Flammkuchen met Appel en Geitenkaas van Anna Meyer is een heerlijk recept dat eenvoudig te maken is. De combinatie van appel en geitenkaas is een heerlijke smaakcombinatie die je zeker zal verrassen. Probeer het recept en geniet van de heerlijke smaak!

Dit artikel is geschreven door Anna Meyer, een Nederlandse chef-kok. Voor meer informatie over haar recepten, bezoek haar website.