Mexicaanse Nacho's Uit De Oven - Een Heerlijke Recept

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Leg de tortillachips op een ovenschaal en strooi er de geraspte kaas over. Voeg de ui, paprika, maïs en kidneybonen toe. Bestrooi met de kruiden en olijfolie. Meng de tomatenpuree, Worcestersaus, limoensap, tabasco, ketchup, mayonaise, mosterd, honing, azijn, suiker, zout en peper en meng goed. Giet het mengsel over de chips en kaas en zet de ovenschaal in de oven. Bak de nacho's in ongeveer 20 minuten goudbruin. Serveer de nacho's met guacamole, salsa en crème fraîche.

Lees Verder

Salade met Burrata en Perzik - Een heerlijke zomerse salade

Begin met het schillen en snijden van de perziken in dunne plakjes. Verwarm de olijfolie in een koekenpan en voeg de perziken toe. Bak de perziken gedurende 5 minuten op middelhoog vuur. Voeg vervolgens de balsamicoazijn, honing, zout en peper toe en laat het geheel nog 5 minuten bakken.

Tortilla Wrap Pizza - Een heerlijke maaltijd in slechts 15 minuten!

Als je op zoek bent naar een snelle en smakelijke maaltijd, dan is de Tortilla Wrap Pizza precies wat je zoekt. Met slechts 15 minuten bereidingstijd is het een perfecte maaltijd voor een drukke dag. Deze pizza is gemaakt met tortilla wraps, wat betekent dat je geen deeg hoeft te kneden of te laten rijzen. Je kunt de pizza ook gemakkelijk aanpassen aan je persoonlijke smaak door verschillende toppings toe te voegen.

Cannelloni met Spinazie en Zalm - Een Heerlijke Italiaanse Maaltijd

Kook de cannelloni volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius. Verhit de olijfolie in een pan en voeg de ui en knoflook toe. Bak de ui en knoflook tot ze zacht zijn. Voeg de spinazie toe en bak tot de spinazie is geslonken. Voeg de zalm toe en bak nog een paar minuten. Voeg de room toe en laat het geheel 5 minuten koken. Breng op smaak met zout en peper.

Italiaanse Gevulde Courgette - Een Heerlijk Recept

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Snijd de courgettes in de lengte doormidden en hol ze uit met een lepel. Leg de courgettes op een bakplaat en bestrijk ze met olijfolie. Bak de courgettes in de oven gedurende 15 minuten.

Zelfgemaakte Sambal - Een Recept van Anna Meyer

De kooktijd voor deze zelfgemaakte sambal is ongeveer 20 minuten.

Tomatenrisotto - Een heerlijke Italiaanse maaltijd

Verwarm de olijfolie in een grote pan op middelhoog vuur. Voeg de ui en knoflook toe en bak tot de ui zacht is. Voeg de rijst toe en bak nog een paar minuten. Voeg de kippenbouillon toe en breng aan de kook. Laat het geheel 10 minuten koken, of tot de rijst gaar is. Voeg de tomaten toe en kook nog 5 minuten. Voeg de Parmezaanse kaas, basilicum, zout en peper toe en roer goed door. Laat nog 5 minuten koken. Serveer de tomatenrisotto warm.

Pompoenstamppot: een heerlijke Nederlandse klassieker

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Schil de aardappelen en snijd ze in kleine stukjes. Schil de pompoen en snijd deze in kleine stukjes. Snijd de uien en knoflook fijn. Verwarm de olijfolie in een grote pan en voeg de uien en knoflook toe. Bak de uien en knoflook tot ze lichtbruin zijn. Voeg de aardappelen, pompoen, komijnpoeder, paprikapoeder, zout en peper toe en bak alles nog 5 minuten. Voeg 200 ml kookroom toe en laat het geheel 10 minuten zachtjes koken. Voeg eventueel nog wat zout en peper toe naar smaak. Verdeel het geheel over een ovenschaal en bak het in de oven gedurende 20 minuten. Serveer de Pompoenstamppot met wat extra kookroom en wat verse kruiden.

Spaghetti Bolognese - Een authentieke Italiaanse maaltijd

Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verwarm de olijfolie in een grote pan en voeg de ui en knoflook toe. Bak de ui en knoflook tot ze zacht zijn. Voeg het gehakt toe en bak het tot het gaar is. Voeg de tomatenblokjes, tomatenpuree, oregano, basilicum, peterselie, zout en peper toe. Roer alles goed door elkaar en laat het 10 minuten zachtjes koken. Voeg de Parmezaanse kaas toe en roer goed door. Voeg de spaghetti toe en roer alles goed door elkaar. Serveer de spaghetti bolognese met extra Parmezaanse kaas.