• Hoofdgerechten

Pizza Diavola - Spicy Pizza Recept van Anna Meyer

Ingrediëntcalculator

Pizza Diavola is een heerlijke pittige pizza met een heerlijke smaak. Deze pizza is een favoriet van veel mensen en is een echte klassieker. Met dit recept van Anna Meyer kun je deze overheerlijke pizza maken. Volg de stap-voor-stap instructies en geniet van deze overheerlijke pizza.

Spicy pizza diavola

Ingrediënten

  • 500 gram bloem
  • 2 theelepels zout
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 1 theelepel suiker
  • 1 pakje gist
  • 250 ml lauw water
  • 200 gram salami
  • 200 gram champignons
  • 200 gram paprika
  • 200 gram rode ui
  • 200 gram geraspte kaas
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 2 eetlepels tomatenpuree
  • 2 theelepels oregano
  • 2 theelepels chilipeper
  • 2 theelepels knoflookpoeder
  • 2 theelepels paprikapoeder

Bereidingswijze

Meng de bloem, zout, olijfolie, suiker en gist in een kom. Voeg het lauwe water toe en kneed het deeg tot een soepel deeg. Laat het deeg vervolgens een uur rusten. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

Anna Meyer heeft een heerlijk recept voor Pizza Diavola - Spicy Pizza. Deze pizza is een heerlijke combinatie van pikante salami, rode ui, olijven en oregano. Deze pizza is een echte aanrader voor iedereen die van een pittige smaak houdt.

Als je deze pizza wilt maken, heb je de volgende ingrediënten nodig: 500 gram pizzadeeg, 200 gram salami, 1 rode ui, olijven, oregano, tomatensaus en kaas.

Volg de stappen in het recept van Anna Meyer om deze heerlijke Pizza Diavola - Spicy Pizza te maken. Vergeet ook niet om andere lekkere recepten te proberen zoals recept ossenhaaspuntjes met champignons of ei bakken in roomboter .

Snijd de salami, champignons, paprika en rode ui in kleine stukjes. Verwarm de olijfolie in een pan en voeg de groenten toe. Bak de groenten 5 minuten en voeg de tomatenpuree, oregano, chilipeper, knoflookpoeder en paprikapoeder toe. Bak de groenten nog 5 minuten.

Rol het deeg uit op een met bloem bestoven bakplaat. Verdeel de groenten over het deeg en bestrooi met de geraspte kaas. Bak de pizza in de oven gedurende 20 minuten. Serveer de pizza warm.

Kooktijd

  • Voorbereidingstijd: 15 minuten
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Totale tijd: 35 minuten

Kooktips

  • Gebruik verse ingrediënten voor de beste smaak.
  • Voeg extra chilipeper toe als je van pittig houdt.
  • Gebruik een goede kwaliteit kaas voor de beste smaak.

Conclusie

Pizza Diavola is een heerlijke pittige pizza met een heerlijke smaak. Met dit recept van Anna Meyer kun je deze overheerlijke pizza maken. Volg de stap-voor-stap instructies en geniet van deze overheerlijke pizza. Vergeet niet om verse ingrediënten te gebruiken voor de beste smaak.

Schema.org

Bronnen: The Spruce Eats , BBC Good Food