• Hoofdgerechten

Andijvietaart met Gehakt - Een Heerlijke Recept van Anna Meyer

Ingrediëntcalculator

De Andijvietaart met Gehakt is een heerlijk recept van Anna Meyer. Het is een eenvoudig recept dat iedereen kan maken. Het is een perfecte maaltijd voor een avondmaaltijd of een lunch. Het is een heerlijke taart met gehakt, kaas en andijvie. Het is een lekker en gezond recept dat iedereen kan maken. Volg de stap-voor-stap instructies en maak een heerlijke taart met gehakt.

Andijvietaart met gehakt

Ingrediënten

  • 500 gram gehakt
  • 2 uien, fijngesneden
  • 2 teentjes knoflook, fijngesneden
  • 2 eieren
  • 200 gram geraspte kaas
  • 500 gram andijvie, gewassen en fijngesneden
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 2 eetlepels tomatenpuree
  • 2 eetlepels oregano
  • 2 eetlepels basilicum
  • 2 eetlepels peterselie
  • 2 eetlepels zout
  • 2 eetlepels peper
  • 1 pakje bladerdeeg

Instructies

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Verhit de olijfolie in een grote koekenpan en voeg de ui en knoflook toe. Bak de ui en knoflook tot ze zacht zijn. Voeg het gehakt toe en bak het gehakt tot het gaar is. Voeg de tomatenpuree, oregano, basilicum, peterselie, zout en peper toe en roer goed. Voeg de andijvie toe en roer goed. Laat het geheel afkoelen.

Andijvietaart met Gehakt is een heerlijk recept van Anna Meyer. Het is een heerlijke combinatie van gehakt, andijvie, kaas en een knapperige bodem. Het is een perfecte maaltijd voor een avondje thuis of als lunch. Probeer ook eens de brie walnoot honing hapje of de gezonde vanille vla maken als je op zoek bent naar een lekkere snack.

Vet een springvorm in met boter. Leg een vel bladerdeeg in de springvorm en druk het aan. Voeg het gehaktmengsel toe en verdeel het gelijkmatig. Voeg de geraspte kaas toe en verdeel de kaas gelijkmatig. Leg het tweede vel bladerdeeg over het gehaktmengsel en druk het aan. Klop de eieren en giet het over de taart. Bak de taart in de oven gedurende 30 minuten of totdat de taart goudbruin is.

Tips

  • Gebruik verse kruiden voor een betere smaak.
  • Voeg wat extra kaas toe voor een extra smaak.
  • Gebruik verse andijvie voor een betere smaak.
  • Gebruik een goede kwaliteit gehakt voor een betere smaak.

Conclusie

De Andijvietaart met Gehakt is een heerlijk recept van Anna Meyer. Het is een eenvoudig recept dat iedereen kan maken. Het is een perfecte maaltijd voor een avondmaaltijd of een lunch. Volg de stap-voor-stap instructies en maak een heerlijke taart met gehakt. Gebruik verse kruiden, kaas en andijvie voor een betere smaak. Geniet van deze heerlijke taart met gehakt!

Meer informatie over het koken van Andijvietaart met Gehakt vind je op Anna Meyer's website en op Allerhande's website .