Vegetarische Groentesoep - Een Recept van Anna Meyer

Verwarm de olijfolie in een grote pan en voeg de ui en knoflook toe. Bak de ui en knoflook op een laag vuur gedurende 5 minuten. Voeg de wortel, bleekselderij, courgette, tomatenblokjes en kikkererwten toe. Bak de groenten gedurende 5 minuten.

Lees Verder

Kip Tandoori - Een authentieke Indiase kipgerecht

Meng de yoghurt, olijfolie, komijnpoeder, kurkuma, gemalen koriander, gemalen kardemom, gemalen gember, gemalen chilipeper, zout, suiker en citroensap in een kom. Voeg de kip toe en meng goed. Laat de kip minstens een uur marineren.

Salsa met tomaat en mango - recept van Anna Meyer

Kooktijd: 15 minuten

Courgettesoep - Een heerlijke recept van Anna Meyer

Verwarm de olijfolie in een grote pan op middelhoog vuur. Voeg de ui, knoflook, laurierblaadjes en lente-uitjes toe en bak ze ongeveer 5 minuten, of totdat de ui zacht is. Voeg de courgetteblokjes toe en bak ze nog eens 5 minuten. Voeg de bouillon toe en breng het aan de kook. Voeg de tijm toe en kook het gerecht ongeveer 20 minuten, of totdat de courgettes zacht zijn. Breng de soep op smaak met zout en peper.

Ovenschotel met Feta en Aubergine - Een heerlijke recept van Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Leg de plakjes aubergine in een ovenschaal en bestrijk ze met de olijfolie. Bestrooi met zout en peper. Bak de aubergine in de oven gedurende 20 minuten. Voeg de feta, tomaten, knoflook, oregano, basilicum en paprikapoeder toe en bak nog eens 15 minuten in de oven.

Nasi Goreng recept - Klaar in 15 minuten

Verwarm de olie in een grote koekenpan op middelhoog vuur. Voeg de ui, knoflook, gember en sambal oelek toe en bak 2-3 minuten. Voeg de ketjap manis, sojasaus en suiker toe en bak nog 1 minuut. Voeg de groenten toe en bak nog 2-3 minuten. Voeg de rijst toe en bak nog 2-3 minuten. Voeg de pinda's toe en bak nog 1 minuut. Voeg de koriander toe en bak nog 1 minuut. Serveer de Nasi Goreng met extra koriander en sambal oelek.

Zuurkoolquiche - Een heerlijke recept van Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius. Vet een quichevorm in met boter. Meng de bloem, zout en peper in een kom. Voeg de boter toe en kneed het tot een deeg. Rol het deeg uit en leg het in de quichevorm. Bak het deeg in de oven voor 10 minuten.

Erwtenstamppot met Pittige Hamblokjes - Een Heerlijke Winterse Maaltijd

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Verhit de olijfolie in een grote koekenpan en voeg de ui en knoflook toe. Bak de ui en knoflook tot ze zacht zijn. Voeg de hamblokjes toe en bak deze tot ze goudbruin zijn. Voeg de erwten toe en bak deze nog een paar minuten mee. Voeg de aardappelblokjes toe en bak deze nog een paar minuten mee. Voeg de boter toe en roer alles goed door elkaar. Breng het geheel op smaak met zout en peper.

Hachee Ovenschotel met Rode Kool - Een Heerlijke Ovenschotel

Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius. Verhit de olijfolie in een grote koekenpan en voeg de ui toe. Bak de ui gedurende 5 minuten tot deze zacht is. Voeg de knoflook toe en bak nog een minuut. Voeg de runderhachee toe en bak gedurende 5 minuten. Voeg de tomatenpuree, bloem, paprikapoeder, komijnpoeder, korianderpoeder, zout en peper toe en bak nog een minuut. Voeg de runderbouillon toe en breng aan de kook. Laat het geheel 10 minuten zachtjes koken.