• Hoofdgerechten

Gemarineerde Biefstukspies - Een heerlijk recept van Anna Meyer

Ingrediëntcalculator

Gemarineerde biefstukspies zijn een heerlijk en eenvoudig recept dat je in een mum van tijd klaar hebt. Deze biefstukspies zijn gemarineerd in een heerlijke saus van olijfolie, knoflook, citroensap, oregano en peper. Het resultaat is een heerlijke smaak die je zeker zal waarderen. Anna Meyer, een Nederlandse chef-kok, deelt met ons haar recept voor gemarineerde biefstukspies.

Gemarineerde biefstukspies

Ingrediënten

  • 500 gram biefstuk, in blokjes gesneden
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 2 teentjes knoflook, fijngehakt
  • 2 eetlepels citroensap
  • 1 theelepel oregano
  • 1 theelepel peper

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Meng de olijfolie, knoflook, citroensap, oregano en peper in een kom. Voeg de biefstukblokjes toe en meng goed. Laat de biefstukblokjes minstens een uur marineren in de saus.

Anna Meyer heeft een heerlijk recept voor gemarineerde biefstukspies. Deze spiesen zijn gemaakt van lamsvlees, gekruid met kruiden en geserveerd met een saus van yoghurt en knoflook. Het is een heerlijk en eenvoudig recept dat iedereen kan maken. Probeer het vandaag nog!

Als je meer wilt leren over koken, kun je ook brood bakken op kamado of vega bolognese saus maken . Er zijn veel lekkere recepten die je kunt proberen.

Leg de biefstukblokjes op een bakplaat en zet deze in de oven. Bak de biefstukblokjes gedurende 15-20 minuten, of totdat ze gaar zijn. Haal de biefstukblokjes uit de oven en serveer direct.

Kooktips

  • Gebruik een goede kwaliteit olijfolie voor het marineren van de biefstukblokjes.
  • Voeg wat extra knoflook toe aan de saus voor een extra pittige smaak.
  • Gebruik verse oregano voor een betere smaak.

Gemarineerde biefstukspies zijn een heerlijk en eenvoudig recept dat je in een mum van tijd klaar hebt. Probeer deze heerlijke gemarineerde biefstukspies van Anna Meyer en geniet van de heerlijke smaak. Vergeet niet om de kooktips te volgen voor het beste resultaat.

CookTime

Voorbereidingstijd: 1 uur
Kooktijd: 15-20 minuten

biefstuk-spies-van-de-BBQ_v

Schema Markup

Bronnen: Anna Meyer, All Recipes