• Nagerechten

Snelle Tiramisu met Aardbeien - Anna Meyer

Ingrediëntcalculator

Tiramisu is een heerlijk dessert dat je in een mum van tijd kunt maken. Met deze recept van Anna Meyer kun je een heerlijke snelle tiramisu met aardbeien maken. Volg de stappen en geniet van deze heerlijke dessert in slechts 30 minuten.

Snelle tiramisu met aardbeien

Ingrediënten

  • 200 gram aardbeien
  • 200 gram mascarpone
  • 2 eieren
  • 50 gram suiker
  • 2 eetlepels koffielikeur
  • 200 gram lange vingers
  • 2 eetlepels cacaopoeder

Bereidingswijze

Begin met het wassen van de aardbeien en snijd ze in kleine stukjes. Klop de eieren en suiker in een kom tot een luchtige massa. Voeg de mascarpone toe en meng het geheel goed. Voeg de koffielikeur toe en meng het geheel goed.

Neem een ovenschaal en leg de lange vingers erin. Giet de mascarpone-eimassa erover en verdeel de aardbeien erover. Bestrooi met cacaopoeder en zet de ovenschaal in de oven op 180 graden. Bak de tiramisu gedurende 15 minuten.

Anna Meyer heeft een heerlijke snelle tiramisu met aardbeien gecreëerd. Deze tiramisu is een perfecte combinatie van zoete aardbeien en luchtige mascarpone. Het is een heerlijk dessert dat je in een mum van tijd kunt maken. Probeer het eens met speculaas bolletjes op brood of hartige poffertjes met zalm voor een extra smaakvolle twist.

Haal de ovenschaal uit de oven en laat de tiramisu afkoelen. Serveer de tiramisu met aardbeien en geniet ervan!

Kooktips

  • Gebruik verse aardbeien voor het beste resultaat.
  • Gebruik lange vingers voor een krokant resultaat.
  • Gebruik koffielikeur voor een extra smaak.

CookTime

Voorbereidingstijd: 10 minuten
Kooktijd: 15 minuten
Totale tijd: 25 minuten

Conclusie

Met deze recept van Anna Meyer kun je een heerlijke snelle tiramisu met aardbeien maken. Volg de stappen en geniet van deze heerlijke dessert in slechts 30 minuten. Vergeet niet om de kooktips te volgen voor het beste resultaat.

Voor meer informatie over het maken van tiramisu, bekijk deze The Spruce Eats en BBC Good Food websites.