Tiramisu recept van Anna Meyer

Kook de espresso en laat deze afkoelen. Meng de espresso met 2 eetlepels suiker en laat het mengsel afkoelen.

Lees Verder

Paddenstoelenrisotto van parelgort met makreel - Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Snijd de paddenstoelen in plakjes en leg ze op een bakplaat. Bestrooi met peper en zout en voeg de knoflook toe. Bak de paddenstoelen in de oven gedurende 15 minuten.

Maak je eigen BBQ-kruidenmix met droge kruiden

De eerste stap bij het maken van je eigen kruidenmix is het kiezen van de juiste kruiden. Er zijn veel verschillende kruiden die je kunt gebruiken, dus je moet eerst beslissen welke kruiden je wilt gebruiken. Als je een kruidenmix wilt maken die specifiek is voor BBQ, dan kun je kruiden zoals paprika, knoflook, ui, komijn, koriander, oregano, tijm en zeezout gebruiken. Als je een meer pittige kruidenmix wilt maken, dan kun je ook chilipepers of cayennepeper toevoegen.

Quinoa Ovenschotel met Kip en Cashewnoten - Anna Meyer

Voorbereidingstijd: 10 minuten Kooktijd: 25 minuten Totale tijd: 35 minuten

Recept voor Bokkenpootjes Tiramisu | Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 180 graden. Smelt de boter en meng deze met het amandelmeel. Voeg de suiker toe en meng het geheel goed. Verdeel het mengsel over de bodem van een ovenschaal en bak het in de oven voor 15 minuten. Laat het afkoelen.

Mac en Kaas Recept - Klaar in 30 Minuten

Kook de macaroni volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en zet opzij.

Jachtschotel met stoofvlees - Een heerlijke maaltijd voor de hele familie

In dit artikel zal ik u laten zien hoe u deze heerlijke jachtschotel met stoofvlees kunt maken. Ik zal u ook tips geven over het kiezen van de juiste ingrediënten en het koken van de maaltijd. Aan het einde van het artikel zal ik u ook een lijst geven met ingrediënten en kooktijden.

Wortel Spread Recept - Maak het met Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Schil de wortelen en snijd ze in kleine stukjes. Leg de stukjes op een bakplaat en besprenkel ze met de olijfolie. Rooster de wortelen in de oven gedurende 20 minuten. Laat de wortelen afkoelen.

Frisse Toast met Hüttenkäse en Serranoham - Een heerlijk recept

Als je op zoek bent naar een lekker en gezond recept, dan is frisse toast met Hüttenkäse en Serranoham een geweldige optie. Het is een heerlijke maaltijd die je in slechts een paar minuten klaar kunt maken. Met de juiste ingrediënten en de juiste bereidingswijze kun je een heerlijke maaltijd creëren die je hele gezin zal waarderen.