• Nagerechten

Recept voor Bokkenpootjes Tiramisu | Anna Meyer

Ingrediëntcalculator

Bokkenpootjes Tiramisu is een heerlijk dessert dat je gemakkelijk thuis kunt maken. Deze versie van Anna Meyer is een echte traktatie. Volg de stappen en geniet van deze heerlijke dessert.

Bokkenpootjes tiramisu

Ingrediënten

  • 200 gram bokkenpootjes
  • 200 ml slagroom
  • 200 ml melk
  • 2 eieren
  • 50 gram suiker
  • 2 eetlepels koffiepoeder
  • 2 eetlepels cacao
  • 2 eetlepels vanille extract
  • 50 gram amandelmeel
  • 50 gram boter

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 180 graden. Smelt de boter en meng deze met het amandelmeel. Voeg de suiker toe en meng het geheel goed. Verdeel het mengsel over de bodem van een ovenschaal en bak het in de oven voor 15 minuten. Laat het afkoelen.

Klop de slagroom met de vanille extract en de suiker tot een stevige massa. Klop de eieren los en voeg de melk toe. Voeg het koffiepoeder en de cacao toe en meng het geheel goed. Voeg de bokkenpootjes toe en meng het geheel goed.

Anna Meyer heeft een heerlijk recept voor Bokkenpootjes Tiramisu gedeeld. Deze heerlijke dessert is een combinatie van koffie, lange vingers, mascarpone, slagroom en chocolade. Het is een eenvoudig recept dat iedereen kan maken. Probeer het vandaag nog!

Als je na het maken van de Bokkenpootjes Tiramisu nog meer lekkere recepten wilt proberen, kun je ook granola repen maken met chocolade of alles is liefde tab proberen. Geniet van deze heerlijke recepten!

Giet het mengsel over de afgekoelde bodem en bak het in de oven voor 25 minuten. Laat het afkoelen en serveer het met wat slagroom.

Kooktijd

De totale kooktijd voor deze Bokkenpootjes Tiramisu is 40 minuten.

bokkenpootjes-tiramisu

Kooktips

  • Gebruik verse bokkenpootjes voor het beste resultaat.
  • Voeg wat extra suiker toe als je het dessert zoeter wilt maken.
  • Gebruik een goede kwaliteit koffiepoeder voor het beste resultaat.

Conclusie

Bokkenpootjes Tiramisu is een heerlijk dessert dat je gemakkelijk thuis kunt maken. Volg de stappen en geniet van deze heerlijke dessert. Vergeet niet om de kooktips te volgen voor het beste resultaat.

Dit recept is gemaakt door Anna Meyer, een Nederlandse chef-kok. Bezoek haar website voor meer heerlijke recepten.