Salade met Gebakken Champignons - Een Heerlijke Recept van Anna Meyer

Klaar in slechts 30 minuten.

Lees Verder

Pita Pulled Pork met Yoghurtsaus - Een heerlijke maaltijd in een handomdraai

Verwarm de oven voor op 200 graden. Leg de pulled pork op een bakplaat en zet deze in de oven. Bak de pulled pork gedurende 20 minuten.

Melanzane Parmigiana - Een authentieke Italiaanse schotel

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Snijd de aubergines in dunne plakken en leg ze op een bakplaat. Bestrijk de plakken met olijfolie en bestrooi ze met zout en peper. Bak de aubergines in de oven gedurende 15 minuten. Haal de plakken uit de oven en laat ze afkoelen.

Gezonde Ontbijt Parfait - Een Recept van Anna Meyer

De kooktijd voor deze gezonde ontbijt parfait is 15 minuten.

Oosterse salade met garnalen - recept van Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 200 graden. Leg de garnalen op een bakplaat en bestrijk ze met olijfolie. Bak de garnalen in de oven gedurende 10 minuten.

Flammkuchen met Spekjes en Ui - Een Heerlijke Recept van Anna Meyer

Begin met het maken van het deeg. Meng de bloem, zout en olijfolie in een kom. Voeg het lauwe water toe en kneed het deeg tot het glad is. Laat het deeg vervolgens 30 minuten rusten.

Carpaccio Wraps - Een heerlijke en gezonde maaltijd in een handomdraai

Begin met het snijden van de tomaten, rode ui en komkommer in dunne plakjes. Verwarm de wraps in de oven volgens de aanwijzingen op de verpakking. Meng de olijfolie, balsamicoazijn, basilicum, zout en peper in een kom. Voeg de plakjes tomaten, rode ui en komkommer toe en meng alles goed. Verdeel de carpaccio over de warme wraps en verdeel het groentemengsel erover. Rol de wraps op en serveer.

Salade met Geroosterde Bloemkool - Een Heerlijke Recept van Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Snij de bloemkool in kleine roosjes en leg ze op een bakplaat. Besprenkel de bloemkool met olijfolie en bestrooi met komijnpoeder, paprikapoeder, knoflookpoeder, zout en peper. Rooster de bloemkool in de oven gedurende 20 minuten. Laat de bloemkool afkoelen.

Panna Cotta Kokos Passievrucht - Een heerlijk recept van Anna Meyer

Begin met het koken van de kokosmelk, slagroom en suiker in een steelpan. Roer regelmatig totdat het mengsel kookt. Voeg dan het vanille-extract toe en roer goed. Voeg vervolgens het gelatinepoeder toe en roer totdat het is opgelost. Haal de pan van het vuur en laat het mengsel afkoelen.