Romige Pasta met Prei - Een heerlijke maaltijd in slechts 20 minuten!

Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd ondertussen de prei in dunne ringen. Verhit de olijfolie in een pan en voeg de prei toe. Bak de prei 5 minuten op middelhoog vuur. Voeg de knoflook toe en bak nog 1 minuut mee. Voeg de kookroom toe en laat het geheel 5 minuten zachtjes koken. Voeg de geraspte kaas toe en laat het geheel nog 5 minuten zachtjes koken. Breng op smaak met peper en zout.

Lees Verder

Kipfilet Caprese - Een heerlijke Italiaanse maaltijd

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Leg de kipfilets op een bakplaat en bestrijk ze met de olijfolie. Bestrooi de kipfilets met zout en peper. Bak de kipfilets in de oven gedurende 20 minuten.

Lasagne met salami - recept van Anna Meyer

Verwarm de olijfolie in een grote pan en voeg de ui en knoflook toe. Bak de ui en knoflook tot ze zacht zijn. Voeg de salami toe en bak nog een paar minuten. Voeg de tomatenpuree, oregano, basilicum, zout en peper toe en roer goed. Laat de saus 10 minuten zachtjes koken.

Plaattaart met spruitjes - recept van Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Was de spruitjes en snijd ze in kleine stukjes. Pel en snipper de uien en knoflook. Verhit de olijfolie in een koekenpan en fruit hierin de uien en knoflook. Voeg de spruitjes toe en bak deze 5 minuten mee. Voeg het zout en peper toe naar smaak.

Hartige Zoete Aardappelmuffins - Een heerlijk recept van Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Schil de zoete aardappelen en snijd ze in kleine stukjes. Voeg de stukjes aardappel toe aan een kom en voeg de olijfolie, kruiden, kaas, bloem, bakpoeder en zout toe. Meng alles goed door elkaar. Voeg vervolgens de eieren toe en meng alles goed door elkaar.

Gnocchi met Gegrilde Groene Asperges - Een Heerlijke Italiaanse Maaltijd

Kook de gnocchi volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en zet apart.

Mini Gehaktbroodjes met Aardappeltoef - Een Heerlijk Recept

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Meng het gehakt, de eieren, knoflook, ui, peterselie, paneermeel, olijfolie, zout en peper in een kom. Kneed het gehakt goed door elkaar. Maak vervolgens kleine balletjes van het gehaktmengsel en leg deze op een bakplaat.

Broodje Ragout met Ham - Een Heerlijke Recept van Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Snijd de broodjes doormidden en leg ze op een bakplaat. Bak de broodjes in de oven gedurende 10 minuten. Verwarm de ragout in een pan en voeg de ham toe. Laat het geheel 5 minuten koken. Voeg de mayonaise, ketchup, mosterd, augurk, ui, paprika, knoflook, peterselie en olijfolie toe en roer goed door. Breng op smaak met zout en peper. Verdeel de ragout met ham over de broodjes en serveer.

Brownies met zoete aardappel - Een heerlijk recept van Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius. Vet een ovenschaal in met boter en bestuif met bloem.