• Ontbijt

Pasteitjes met Roerei - Een Heerlijke Nederlandse Klassieker

Ingrediëntcalculator

Pasteitjes met roerei is een klassieke Nederlandse maaltijd die al generaties lang wordt gegeten. Deze heerlijke maaltijd is eenvoudig te maken en is een geweldige manier om de dag mee te beginnen. Volg de stap-voor-stap instructies van chef-kok Anna Meyer en geniet van deze smakelijke maaltijd.

Pasteitjes met roerei

Ingrediënten

  • 4 eieren
  • 2 eetlepels melk
  • 2 eetlepels boter
  • 1 theelepel zout
  • 1 theelepel peper
  • 1 kopje geraspte kaas
  • 1 pakje bladerdeeg

Instructies

Verwarm de oven voor op 375 graden Fahrenheit. Vet een ovenschaal in met boter. Leg de bladerdeeg in de ovenschaal en bak deze gedurende 10 minuten. Laat de bladerdeeg afkoelen.

Pasteitjes met Roerei is een heerlijke Nederlandse klassieker. Deze smakelijke maaltijd bestaat uit een gebakken ei, geserveerd op een bedje van gebakken aardappelen. Het is een eenvoudig gerecht dat je in een handomdraai kunt bereiden. Het is een perfecte maaltijd voor een drukke dag, of als je gewoon zin hebt in iets lekkers. Probeer het eens en geniet van deze heerlijke Nederlandse klassieker!

Wil je meer weten over het koken van snijbonen? Kijk dan eens naar hoe lang moeten snijboontjes koken . Of maak een salade met mango en cashewnoten met salade met mango en cashewnoten als bijgerecht. Geniet van deze heerlijke Nederlandse klassieker!

Klop de eieren, melk, boter, zout en peper in een kom. Voeg de geraspte kaas toe en meng alles goed. Giet het eimengsel over de bladerdeeg en bak de pasteitjes gedurende 25 minuten.

Kooktips

  • Gebruik vers gemalen peper voor een extra smaakboost.
  • Voeg wat extra kaas toe aan de bovenkant van de pasteitjes voor een knapperige korst.
  • Voeg wat kruiden toe aan het eimengsel voor extra smaak.

Kooktijd

De totale kooktijd voor deze pasteitjes met roerei is ongeveer 35 minuten.

Conclusie

Pasteitjes met roerei is een heerlijke Nederlandse klassieker die al generaties lang wordt gegeten. Volg de stap-voor-stap instructies van chef-kok Anna Meyer en geniet van deze smakelijke maaltijd. Voeg wat extra kaas toe aan de bovenkant van de pasteitjes voor een knapperige korst en voeg wat kruiden toe aan het eimengsel voor extra smaak. De totale kooktijd voor deze pasteitjes met roerei is ongeveer 35 minuten.

pastei roerei

Auteur: Anna Meyer