• Hoofdgerechten

Pasta met broccoli en zalmballetjes - Een heerlijk recept van Anna Meyer

Ingrediëntcalculator

Als je op zoek bent naar een lekker en gezond recept voor pasta met broccoli en zalmballetjes, dan is dit het recept voor jou. Anna Meyer, een Nederlandse chef-kok, heeft dit heerlijke recept ontwikkeld. Volg de stappen en geniet van een heerlijke maaltijd!

Pasta met broccoli en zalmballetjes

Ingrediënten

  • 200 gram pasta
  • 200 gram broccoli
  • 200 gram zalmballetjes
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 2 teentjes knoflook
  • 1 eetlepel citroensap
  • 1 eetlepel verse peterselie
  • Zout en peper naar smaak

Bereidingswijze

Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Voeg wat zout toe aan het kookwater. Spoel de broccoli af en snijd deze in kleine stukjes. Verwarm de olijfolie in een grote koekenpan en voeg de knoflook toe. Bak de knoflook gedurende 1 minuut. Voeg de broccoli toe en bak deze gedurende 5 minuten. Voeg de zalmballetjes toe en bak deze gedurende 3 minuten. Voeg het citroensap, de peterselie, zout en peper toe en roer alles goed door elkaar. Voeg de gekookte pasta toe en roer alles goed door elkaar. Laat het geheel nog 2 minuten bakken. Serveer de pasta met broccoli en zalmballetjes direct.

Anna Meyer heeft een heerlijk recept voor pasta met broccoli en zalmballetjes. Deze combinatie van smaken is een geweldige manier om een gezonde maaltijd te bereiden. De pasta is gevuld met broccoli, zalm en een heerlijke saus. Het is een eenvoudig recept dat iedereen kan maken. Probeer het vandaag nog!

Als je op zoek bent naar een ander lekker nagerecht, probeer dan eens hartig nagerecht met kaas of poke bowl met noedels . Beide zijn heerlijk en gezond.

Kooktijd

Het klaarmaken van dit recept duurt ongeveer 20 minuten.

Kooktips

  • Gebruik verse knoflook voor het beste resultaat.
  • Voeg wat extra olijfolie toe als je het gerecht wat smeuïger wilt maken.
  • Vervang de zalmballetjes door kipfilet als je geen vis wilt eten.

Dit heerlijke recept voor pasta met broccoli en zalmballetjes is ontwikkeld door Anna Meyer, een Nederlandse chef-kok. Volg de stappen en geniet van een heerlijke maaltijd! Wil je meer lekkere recepten van Anna Meyer? Bekijk dan haar website of haar Instagram-pagina.