• Voorgerechten

Tonijntartaar met Balsamico - Een heerlijke recept van Anna Meyer

Ingrediëntcalculator

De tonijntartaar met balsamico is een heerlijk recept van Anna Meyer. Het is een eenvoudig recept met een verfijnde smaak. Klaar in slechts 20 minuten, het is een perfecte maaltijd voor een drukke dag. De tonijntartaar is een lekkere combinatie van tonijn, balsamico, olijfolie, knoflook en kappertjes. Deze ingrediënten zorgen voor een heerlijke smaak en een verfijnde maaltijd.

Tonijntartaar met balsamico

Ingrediënten

  • 200 gram tonijn
  • 2 eetlepels balsamico
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 1 teentje knoflook
  • 2 eetlepels kappertjes
  • Zout en peper naar smaak

Bereidingswijze

Begin met het snijden van de tonijn in kleine blokjes. Voeg vervolgens de balsamico, olijfolie, knoflook en kappertjes toe. Breng op smaak met zout en peper. Meng alles goed door elkaar. Laat de tonijntartaar vervolgens 10 minuten marineren.

Anna Meyer heeft een heerlijk recept voor tonijntartaar met balsamico gemaakt. Deze tartaar is een lekkere en gezonde maaltijd die je in een handomdraai kunt maken. Het is een combinatie van tonijn, komkommer, rode ui, olijfolie, balsamicoazijn en kruiden. Deze ingrediënten zorgen voor een heerlijke smaak en een frisse bite. Serveer de tartaar met een granny smith appel kcal of een roze zalm blik lidl voor een complete maaltijd.

Klaarmaken

Verwarm de oven voor op 200 graden. Leg de tonijntartaar op een ovenschaal en bak deze in de oven gedurende 10 minuten. Serveer de tonijntartaar met wat extra balsamico en olijfolie. Geniet van de heerlijke smaak!

Tips

  • Gebruik verse tonijn voor het beste resultaat.
  • Voeg wat extra kruiden toe voor meer smaak.
  • Gebruik een goede kwaliteit balsamico voor een verfijnde smaak.

Conclusie

De tonijntartaar met balsamico is een heerlijk recept van Anna Meyer. Het is een eenvoudig recept met een verfijnde smaak. Klaar in slechts 20 minuten, het is een perfecte maaltijd voor een drukke dag. Probeer deze heerlijke tonijntartaar met balsamico van Anna Meyer en geniet van de heerlijke smaak!

Bronnen: Anna Meyer, BBC Good Food