• Voorgerechten

Trio van Vis Voorgerechten - Een Verrukkelijke Recept van Anna Meyer

Ingrediëntcalculator

Als je op zoek bent naar een verrukkelijke vis voorgerecht, dan is deze trio van vis voorgerechten van Anna Meyer precies wat je zoekt. Deze recepten zijn eenvoudig te maken en zullen iedereen verrassen met hun smaak. Deze voorgerechten zijn perfect voor een feestelijke maaltijd of een speciale gelegenheid. Lees verder om te leren hoe je deze heerlijke vis voorgerechten kunt maken.

Trio van vis voorgerechten

Ingrediënten

  • 1 kopje gerookte zalm
  • 1 kopje gerookte forel
  • 1 kopje gerookte makreel
  • 1/2 kopje mayonaise
  • 1/4 kopje citroensap
  • 1/4 kopje fijngehakte peterselie
  • 1/4 kopje fijngehakte dille
  • 1/4 kopje fijngehakte koriander
  • 1/4 kopje fijngehakte knoflook
  • 1/4 kopje olijfolie
  • 1/4 theelepel zout
  • 1/4 theelepel peper

Bereidingswijze

Begin met het maken van de saus. Meng de mayonaise, citroensap, peterselie, dille, koriander, knoflook, olijfolie, zout en peper in een kom. Roer goed om alles te combineren. Zet de saus apart.

Anna Meyer heeft een verrukkelijk recept voor een Trio van Vis Voorgerechten. Het bestaat uit een koude pastasalade met paprika koude pastasalade met paprika , een gebakken vis met een knapperige korst en een spaghetti met gehakt en champignons spaghetti met gehakt en champignons . Het is een heerlijke combinatie van smaken die iedereen zal verrassen.

Verwarm de oven voor op 350 graden Fahrenheit. Leg de gerookte vis op een bakplaat en bestrijk met de saus. Bak de vis in de oven gedurende 15-20 minuten, of totdat de vis gaar is. Serveer de vis met de resterende saus.

Kooktips

  • Gebruik verse vis voor het beste resultaat.
  • Vervang de gerookte vis door verse vis als je dat liever hebt.
  • Voeg wat extra kruiden toe aan de saus voor extra smaak.
  • Gebruik een kleinere oven als je de vis in een kleinere oven wilt bakken.

Met deze heerlijke trio van vis voorgerechten van Anna Meyer kun je een verrukkelijke maaltijd maken. Deze recepten zijn eenvoudig te maken en zullen iedereen verrassen met hun smaak. Probeer deze recepten vandaag nog en geniet van de heerlijke smaak van deze vis voorgerechten.

Bewaren via Pinterest trio-vis

Dit artikel is geschreven door Anna Meyer, een Nederlandse chef-kok. Bezoek haar website voor meer informatie over haar recepten en kooktips.