Bloemkool Nasi - Een heerlijke en gezonde maaltijd

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Snijd de bloemkool in kleine roosjes en leg deze op een bakplaat. Bestrijk de bloemkool met de olijfolie en zet de bakplaat in de oven. Bak de bloemkool gedurende 20 minuten.

Lees Verder

Crema Catalana - Een authentieke Spaanse dessert recept

Begin door de melk in een pan te verwarmen. Voeg de suiker, vanille extract en kaneel toe en roer totdat de suiker is opgelost. Voeg de bloem toe en roer totdat het mengsel glad is. Voeg de eidooiers toe en roer totdat het mengsel dikker wordt. Verwarm het mengsel op laag vuur totdat het begint te koken. Verwijder de pan van het vuur en laat het afkoelen.

Rucolasalade met Tomaatjes - Een Heerlijke Salade in 15 Minuten

Begin met het wassen van de rucola en het snijden van de tomaten. Voeg de rucola en tomaten toe aan een kom en meng goed. Voeg vervolgens de olijfolie, balsamicoazijn, citroensap, mosterd, honing, zout en peper toe en meng alles goed door elkaar.

Vegan Pizza met Kleurrijke Groenten - Recept van Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Rol het pizza deeg uit op een met bloem bestoven oppervlak. Leg het deeg op een met bakpapier beklede bakplaat. Bestrijk het deeg met tomatensaus en strooi de vegan kaas erover. Voeg vervolgens alle groenten toe en bestrooi met olijfolie, zout en peper. Bak de pizza in de oven gedurende 20-25 minuten totdat de pizza goudbruin is.

Gezonde Pasta Carbonara - Recept van Anna Meyer

Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verwarm de olijfolie in een grote koekenpan en voeg de knoflook toe. Bak de knoflook 1 minuut en voeg dan de spekreepjes toe. Bak de spekreepjes 5 minuten op middelhoog vuur. Voeg de Parmezaanse kaas, peterselie, olijven, kappertjes en room toe en roer goed door. Breng op smaak met zout en peper. Voeg de spaghetti toe en roer goed door. Laat nog 2 minuten op het vuur staan en serveer direct.

Quesadilla's met rode biet en boerenkool - Een heerlijk recept

Verwarm de oven voor op 350°F (175°C).

Aardappelbrood met ui en tijm - recept van Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Doe de aardappelblokjes in een kom en voeg de ui, olijfolie, tijm, zout en peper toe. Meng alles goed door elkaar. Vet een ovenschaal in met wat olijfolie en leg de aardappelmengeling erin. Bak het aardappelbrood in de oven gedurende 25-30 minuten, of totdat het goudbruin en knapperig is.

Lactosevrije Mousse - Een heerlijke en eenvoudige recept

Begin met het kloppen van de slagroom met een mixer totdat het stijf is. Voeg dan de suiker, vanille extract en citroensap toe en mix nog een paar minuten. Voeg dan de lactosevrije roomkaas toe en mix totdat alles goed gemengd is.

Broodje Parmaham met Granaatappel - Een Heerlijke Recept

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Leg de plakjes parmaham op een bakplaat en bak deze in de oven gedurende 10 minuten. Haal de plakjes parmaham uit de oven en laat ze afkoelen.