• Voorgerechten

Parmezaanse kaasbakjes met salade - recept van Anna Meyer

Ingrediëntcalculator

Parmezaanse kaasbakjes met salade is een heerlijk en eenvoudig gerecht dat iedereen zal waarderen. Het is een perfecte maaltijd voor een avondmaal of een lunch. Het is een gerecht dat je gemakkelijk kunt maken met ingrediënten die je waarschijnlijk al in huis hebt. Dit recept is van de Nederlandse chef-kok Anna Meyer.

Parmezaanse kaasbakjes met salade

Ingrediënten

  • 2 eieren
  • 2 eetlepels melk
  • 2 eetlepels bloem
  • 2 eetlepels Parmezaanse kaas, geraspt
  • 1 theelepel zout
  • 1 theelepel peper
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 1 kopje gemengde sla
  • 1 eetlepel olijfolie
  • 1 eetlepel citroensap
  • 1 theelepel zout
  • 1 theelepel peper

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Klop de eieren, melk, bloem, Parmezaanse kaas, zout en peper in een kom tot een glad mengsel. Verwarm de olijfolie in een koekenpan op middelhoog vuur. Voeg het eimengsel toe en bak de kaasbakjes aan beide kanten goudbruin. Bak de kaasbakjes ongeveer 5 minuten per kant. Haal de kaasbakjes uit de pan en leg ze op een bakplaat. Bak de kaasbakjes in de oven gedurende 10 minuten.

Parmezaanse kaasbakjes met salade

Meng de sla, olijfolie, citroensap, zout en peper in een kom. Serveer de kaasbakjes met de salade. Geniet van je maaltijd!

Probeer deze heerlijke Parmezaanse kaasbakjes met salade, een recept van Anna Meyer. Deze salade is een perfecte combinatie van smaken en texturen. De Parmezaanse kaasbakjes zijn gevuld met een mengsel van Parmezaanse kaas, knoflook, peterselie en olijfolie. De salade bestaat uit gesneden mango, sashimi zalm en tonijn, en een wasabi-dressing. Serveer de salade met de Parmezaanse kaasbakjes en geniet van deze heerlijke maaltijd!

Voor het bewaren van de gesneden mango, kun je gesneden mango bewaren koelkast . Voor de sashimi salade met wasabi-dressing, kun je sashimi zalm en tonijn gebruiken.

Kooktijd

Voorbereidingstijd: 10 minuten
Kooktijd: 15 minuten
Totale tijd: 25 minuten

Kooktips

  • Gebruik vers gemalen peper voor een betere smaak.
  • Voeg wat extra Parmezaanse kaas toe aan de salade voor extra smaak.
  • Gebruik verse sla voor de beste smaak.

Conclusie

Parmezaanse kaasbakjes met salade is een heerlijk en eenvoudig gerecht dat iedereen zal waarderen. Het is een perfecte maaltijd voor een avondmaal of een lunch. Met deze tips en het recept van Anna Meyer kun je gemakkelijk deze heerlijke maaltijd maken. Geniet ervan!

Bronnen: Anna Meyer, The Spruce Eats