• Lunch

Pindakaas Pannenkoekjes - Een heerlijk recept van Anna Meyer

Ingrediëntcalculator

Pindakaas pannenkoekjes zijn een heerlijk en eenvoudig recept dat je in een mum van tijd klaar hebt. Het is een perfecte snack voor als je op zoek bent naar iets lekkers en gezonds. Met slechts een paar ingrediënten en een korte bereidingstijd, is dit recept een geweldige manier om je dagelijkse portie pindakaas te verwerken. Dit recept is gemaakt door de Nederlandse chef-kok Anna Meyer.

Pindakaas pannenkoekjes

Ingrediënten

  • 2 eieren
  • 2 eetlepels pindakaas
  • 2 eetlepels bloem
  • 2 eetlepels suiker
  • 1 theelepel bakpoeder
  • 1/4 theelepel zout
  • 1/2 kopje melk
  • 2 eetlepels boter

Bereidingswijze

Begin met het kloppen van de eieren in een kom. Voeg de pindakaas, bloem, suiker, bakpoeder en zout toe en meng alles goed. Voeg vervolgens de melk toe en meng alles goed. Voeg als laatste de boter toe en meng alles goed.

Verwarm een koekenpan op middelhoog vuur. Voeg een kleine hoeveelheid boter toe aan de pan en laat deze smelten. Voeg een kleine hoeveelheid van het pannenkoekbeslag toe aan de pan en bak de pannenkoeken aan beide kanten goudbruin. Herhaal dit proces totdat al het beslag is opgebruikt.

Anna Meyer heeft een heerlijk recept voor Pindakaas Pannenkoekjes. Deze pannenkoekjes zijn een lekkere snack of ontbijt. Ze zijn gemakkelijk te maken en heerlijk om te eten. Probeer het recept en geniet van deze heerlijke pannenkoekjes!

Als je meer recepten zoekt, kan je tortellini invriezen of mascarpone met lemon curd maken. Geniet van deze heerlijke recepten!

Serveer de pannenkoeken warm met wat extra pindakaas en eventueel wat honing of stroop. Geniet ervan!

Kooktijd

De totale kooktijd voor deze pindakaas pannenkoekjes is ongeveer 15 minuten.

Kooktips

  • Gebruik een goede kwaliteit pindakaas voor het beste resultaat.
  • Voeg wat extra boter toe aan de pan als je de pannenkoeken aan het bakken bent om te voorkomen dat ze aan de pan plakken.
  • Je kunt de pannenkoeken ook invriezen en later opwarmen in de magnetron.

Conclusie

Pindakaas pannenkoekjes zijn een heerlijk en eenvoudig recept dat je in een mum van tijd klaar hebt. Met slechts een paar ingrediënten en een korte bereidingstijd, is dit recept een geweldige manier om je dagelijkse portie pindakaas te verwerken. Probeer het recept van Anna Meyer en geniet ervan!

Dit artikel is geschreven door Anna Meyer, een Nederlandse chef-kok. Voor meer informatie over koken en recepten, bezoek Anna Meyer's website of Allrecipes.com .