Glutenvrije en Lactosevrije Boterkoek - Recept van Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 175 graden Celsius. Vet een bakvorm in met boter en bestuif met meel. Klop de boter en suiker in een kom tot een luchtig mengsel. Voeg de eieren toe en klop tot een glad mengsel. Voeg het meel, bakpoeder, vanille-extract en zout toe en meng tot een glad deeg. Voeg eventueel wat extra meel toe als het deeg te plakkerig is.

Lees Verder

Paddenstoelen Risotto - Een heerlijke recept van Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Snij de paddenstoelen in plakjes en leg ze op een bakplaat. Bestrijk de plakjes met olijfolie en bestrooi met zout en peper. Bak de paddenstoelen in de oven gedurende 15 minuten. Haal de paddenstoelen uit de oven en zet apart.

Poffertjes spiesjes - een heerlijk recept van Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius. Meng de bloem, suiker, bakpoeder en zout in een kom. Voeg de eieren, melk, boter, vanille extract, kaneel, citroensap en olijfolie toe en mix alles goed door elkaar.

Zalmtartaar recept - Anna Meyer

Begin met het fijnhakken van de zalm. Gebruik hiervoor een keukenmachine of een vleesmolen. Voeg vervolgens alle ingrediënten toe en meng alles goed door elkaar. Proef de zalmtartaar en voeg eventueel nog wat extra zout en peper toe naar smaak.

Plaatpizza met tomaat - recept van Anna Meyer

Meng de bloem, bakpoeder, olijfolie en zout in een kom. Voeg het lauwe water toe en kneed het deeg tot een soepel geheel. Laat het deeg vervolgens een half uur rusten.

Gnocchi met Gegrilde Groene Asperges - Een Heerlijke Italiaanse Maaltijd

Kook de gnocchi volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en zet apart.

Broodje Ragout met Ham - Een Heerlijke Recept van Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Snijd de broodjes doormidden en leg ze op een bakplaat. Bak de broodjes in de oven gedurende 10 minuten. Verwarm de ragout in een pan en voeg de ham toe. Laat het geheel 5 minuten koken. Voeg de mayonaise, ketchup, mosterd, augurk, ui, paprika, knoflook, peterselie en olijfolie toe en roer goed door. Breng op smaak met zout en peper. Verdeel de ragout met ham over de broodjes en serveer.

Broccoli Stamppot Recept - Klaar in 30 Minuten

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Snijd de broccoli in kleine stukjes en leg ze op een bakplaat. Bestrooi met olijfolie, zout en peper. Rooster de broccoli in de oven gedurende 15 minuten.

Pita Pulled Pork met Yoghurtsaus - Een heerlijke maaltijd in een handomdraai

Verwarm de oven voor op 200 graden. Leg de pulled pork op een bakplaat en zet deze in de oven. Bak de pulled pork gedurende 20 minuten.