• Voorgerechten

Zalmtartaar recept - Anna Meyer

Ingrediëntcalculator

Als je op zoek bent naar een heerlijk recept voor zalmtartaar, dan ben je bij Anna Meyer aan het juiste adres. Anna Meyer is een Nederlandse chef-kok die bekend staat om haar creatieve en smakelijke gerechten. In dit recept deelt ze haar geheimen voor het maken van een heerlijke zalmtartaar.

Zalmtartaar

Ingrediënten

  • 200 gram gerookte zalm
  • 2 eetlepels mayonaise
  • 1 eetlepel citroensap
  • 1 eetlepel fijngehakte dille
  • 1 eetlepel fijngehakte peterselie
  • 1 eetlepel fijngehakte bieslook
  • 1 eetlepel fijngehakte ui
  • 1 theelepel mosterd
  • 1 theelepel Worcestersaus
  • 1 theelepel zout
  • 1 theelepel peper

Bereidingswijze

Begin met het fijnhakken van de zalm. Gebruik hiervoor een keukenmachine of een vleesmolen. Voeg vervolgens alle ingrediënten toe en meng alles goed door elkaar. Proef de zalmtartaar en voeg eventueel nog wat extra zout en peper toe naar smaak.

Anna Meyer heeft een heerlijk recept voor Zalmtartaar gedeeld. Deze tartaar is gemaakt met verse zalm, avocado, komkommer, rode ui, limoensap en koriander. Het is een heerlijk, gezond en makkelijk te maken gerecht. Probeer het recept van Anna Meyer en geniet van deze heerlijke tartaar!

Als je op zoek bent naar meer lekkere recepten met tofu, bekijk dan eens de tofu recepten met groenten of de gevulde tomaatjes met tonijn .

Kooktijd

Het bereiden van de zalmtartaar duurt ongeveer 10 minuten.

Kooktips

  • Gebruik versgerookte zalm voor het beste resultaat.
  • Voeg eventueel wat extra kruiden toe naar smaak.
  • Gebruik een keukenmachine of vleesmolen om de zalm fijn te hakken.

Completion

Met dit recept van Anna Meyer kun je een heerlijke zalmtartaar maken. Volg de stappen en geniet van deze smakelijke maaltijd. Vergeet niet om de kooktijd en kooktips in acht te nemen voor het beste resultaat.

zalmtartaar

Bronnen: Anna Meyer, Allerhande