Turkse Dürüm Recept - Klaar in 30 Minuten

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Snijd de kipfilet in kleine stukjes en de ui in dunne plakjes. Verhit de olijfolie in een koekenpan en voeg de kip en ui toe. Bak de kip en ui gedurende 5 minuten. Voeg vervolgens de tomaten, paprikapoeder, knoflookpoeder, komijnpoeder, zout en peper toe en bak nog eens 5 minuten.

Lees Verder

Wortelstamppot Recept - Klaar in 30 Minuten

Begin met het schillen en snijden van de aardappelen en wortelen. Snijd de uien in kleine stukjes. Verwarm de boter in een grote pan en voeg de uien toe. Bak de uien tot ze glazig zijn. Voeg de bloem toe en roer goed. Voeg de kippenbouillon toe en roer tot de bloem is opgelost. Voeg de aardappelen, wortelen en kruiden toe en breng aan de kook. Laat het gerecht 15 minuten koken. Voeg zout en peper naar smaak toe. Pureer het gerecht met een staafmixer tot een gladde stamppot. Serveer de Wortelstamppot met een lekker stukje vlees of vis.

Couscous met broccoli en zoete aardappel - Een heerlijke maaltijd in 20 minuten

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Schil de zoete aardappel en snijd deze in kleine blokjes. Leg de blokjes op een bakplaat en besprenkel met olijfolie, komijnpoeder, paprikapoeder, zout en peper. Rooster de zoete aardappel in de oven gedurende 15 minuten.

Quesadillas met Gehakt - Een Heerlijke Mexicaanse Maaltijd

Verwarm een grote koekenpan op middelhoog vuur. Voeg het gehakt, de ui, knoflook, komijnpoeder, chilipoeder, paprikapoeder, zout en peper toe. Bak het gehakt tot het gaar is, ongeveer 10 minuten. Voeg de koriander, peterselie, tomaat en kaas toe en bak nog een paar minuten tot alles goed gemengd is.

Souvlaki recept: Griekse klassieker gemaakt door Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Snijd de kipfilet in blokjes en doe deze in een kom. Voeg de olijfolie, citroensap, oregano, knoflookpoeder, paprikapoeder, zout en peper toe en meng alles goed door elkaar. Leg de kipblokjes op een bakplaat en zet deze in de oven. Bak de kipblokjes in ongeveer 20 minuten gaar.

Risotto uit de oven met cherrytomaatjes - recept van Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Verhit de olijfolie in een grote ovenschaal en voeg de ui en knoflook toe. Bak de ui en knoflook gedurende 5 minuten, of totdat de ui zacht is. Voeg de risotto rijst toe en bak deze gedurende 2 minuten. Voeg de bouillon toe en breng het geheel aan de kook. Voeg de cherrytomaatjes toe en roer alles goed door elkaar. Zet de ovenschaal in de oven en bak de risotto gedurende 20 minuten. Haal de ovenschaal uit de oven en voeg de Parmezaanse kaas toe. Roer alles goed door elkaar en breng op smaak met zout en peper. Serveer de risotto direct.

Chocolade Valentijn Pretzels - Een heerlijk recept voor Valentijnsdag

Verwarm de oven voor op 180 graden. Smelt de melkchocolade en de witte chocolade in twee aparte pannen. Leg de pretzels op een bakplaat en giet de gesmolten chocolade erover. Bestrooi de pretzels met de rode suikerparels. Bak de pretzels in de oven gedurende 10 minuten. Laat de pretzels afkoelen en geniet van deze heerlijke traktatie.

Griekse Bowl met Tzatziki - Een heerlijke recept van Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 200 graden. Snijd de kipfilet in kleine blokjes en leg deze op een bakplaat. Bestrooi de kip met oregano, komijn en paprikapoeder. Bak de kip in de oven gedurende 20 minuten.

Geroosterde pompoen van de bakplaat - Een heerlijk recept

De kooktijd voor geroosterde pompoen van de bakplaat is ongeveer 25-30 minuten. Zorg ervoor dat je de pompoen goed roostert, zodat hij knapperig en lekker wordt.