• Hapjes en snacks

Kroepoek met Krabsalade - Een heerlijke maaltijd in 15 minuten

Ingrediëntcalculator

Kroepoek met krabsalade is een heerlijke maaltijd die je in slechts 15 minuten klaar hebt. Volg de stappen van Anna Meyer, de Nederlandse chef-kok, en je hebt binnen de kortste keren een heerlijke maaltijd op tafel.

Kroepoek met krabsalade

Ingrediënten

  • 200 gram kroepoek
  • 200 gram krabvlees
  • 1 rode paprika
  • 1 ui
  • 2 eetlepels mayonaise
  • 2 eetlepels zure room
  • 2 eetlepels citroensap
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 1 theelepel mosterd
  • 1 theelepel kerriepoeder
  • 1 theelepel paprikapoeder
  • 1 theelepel knoflookpoeder
  • Zout en peper naar smaak

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Leg de kroepoek op een bakplaat en bak deze in de oven gedurende 10 minuten.

Kroepoek met Krabsalade is een heerlijke maaltijd die je in slechts 15 minuten klaar hebt. Het is een lekkere combinatie van kroepoek, krabsalade, komkommer, tomaat en een lekkere dressing. Het is een heerlijke maaltijd die je gemakkelijk thuis kunt maken.

Om deze maaltijd te maken heb je kroepoek, krabsalade, komkommer, tomaat, mayonaise, citroensap, knoflookpoeder, peper en zout nodig. Begin met het koken van de kroepoek volgens de aanwijzingen op de verpakking. Terwijl de kroepoek kookt, kun je de krabsalade maken. Meng de krabsalade met de komkommer, tomaat, mayonaise, citroensap, knoflookpoeder, peper en zout.

Serveer de kroepoek met de krabsalade en geniet van deze heerlijke maaltijd. Als je meer tijd hebt, kun je ook hoe lang moet gelatine opstijven of refried beans zelf maken om je maaltijd nog lekkerder te maken.

Snijd ondertussen de paprika, ui en krabvlees in kleine stukjes. Meng de mayonaise, zure room, citroensap, olijfolie, mosterd, kerriepoeder, paprikapoeder, knoflookpoeder, zout en peper in een kom. Voeg de paprika, ui en krabvlees toe en meng alles goed door elkaar.

Haal de kroepoek uit de oven en leg de krabsalade erop. Serveer de kroepoek met krabsalade direct.

Kooktips

  • Vervang de krabvlees door gerookte zalm of tonijn als je geen krabvlees kunt vinden.
  • Voeg wat extra kruiden toe aan de salade als je van pittig eten houdt.
  • Gebruik verse kruiden in plaats van gedroogde kruiden voor een extra smaak.

CookTime

De totale bereidingstijd voor deze maaltijd is 15 minuten.

Bewaren via Pinterest

Conclusie

Kroepoek met krabsalade is een heerlijke maaltijd die je in slechts 15 minuten klaar hebt. Volg de stappen van Anna Meyer, de Nederlandse chef-kok, en je hebt binnen de kortste keren een heerlijke maaltijd op tafel. Probeer deze maaltijd vandaag nog en geniet van de heerlijke smaken!

krabsalade kroepoek

Bronnen: Anna Meyer, AH