• Lunch

Bladerdeegtaartje met ei - Een heerlijk recept van Anna Meyer

Ingrediëntcalculator

Als je op zoek bent naar een lekker en eenvoudig recept voor een bladerdeegtaartje met ei, dan is dit het recept voor jou. Anna Meyer, een Nederlandse chef-kok, deelt haar recept voor een heerlijk bladerdeegtaartje met ei. Volg de stappen en geniet van een heerlijke maaltijd!

Bladerdeegtaartje met ei

Ingrediënten

  • 1 pakje bladerdeeg
  • 2 eieren
  • 2 eetlepels melk
  • 2 eetlepels geraspte kaas
  • 1 theelepel zout
  • 1 theelepel peper
  • 2 eetlepels olijfolie

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Rol het bladerdeeg uit en bekleed een taartvorm met het deeg. Klop de eieren in een kom en voeg de melk, kaas, zout en peper toe. Giet het eimengsel in de taartvorm en bak de taart in de oven gedurende 25 minuten. Haal de taart uit de oven en bestrijk de bovenkant met olijfolie. Laat de taart afkoelen en serveer.

Anna Meyer heeft een heerlijk recept voor een Bladerdeegtaartje met ei. Het is een eenvoudig recept dat je in een mum van tijd klaar hebt. Je hebt alleen wat bladerdeeg, een ei, wat suiker en wat boter nodig. Het resultaat is een heerlijke taart die je kunt serveren als dessert of als tussendoortje. Probeer het eens!

Als je op zoek bent naar een ander lekker dessert, dan is de rood fruit panna cotta een goede optie. Of wat dacht je van de lidl griekse yoghurt aardbei ? Beide zijn heerlijk en makkelijk te maken.

Kooktijd

De kooktijd voor dit recept is 25 minuten.

Kooktips

  • Gebruik vers bladerdeeg voor het beste resultaat.
  • Voeg wat extra kaas toe voor een extra smaak.
  • Gebruik olijfolie in plaats van boter voor een gezondere versie.

Conclusie

Dit recept voor een bladerdeegtaartje met ei is een eenvoudig en lekker recept dat iedereen kan maken. Volg de stappen en geniet van een heerlijke maaltijd!

Dit artikel is geschreven door Anna Meyer, een Nederlandse chef-kok. Voor meer informatie over koken en recepten, bezoek Anna Meyer's website of Kookboeken.nl .