Glutenvrije Pannenkoeken - Recept van Anna Meyer

Begin met het mengen van het meel, de suiker, het bakpoeder en het zout in een kom. Voeg vervolgens de eieren toe en meng alles goed. Voeg dan de melk toe en meng alles tot een glad beslag. Voeg als laatste de boter toe en meng alles goed.

Lees Verder

Trio van Vis Voorgerechten - Een Verrukkelijke Recept van Anna Meyer

Begin met het maken van de saus. Meng de mayonaise, citroensap, peterselie, dille, koriander, knoflook, olijfolie, zout en peper in een kom. Roer goed om alles te combineren. Zet de saus apart.

Vegetarische Aubergine Schnitzels - Een heerlijk recept

De totale kooktijd voor deze vegetarische aubergine schnitzels is 30 minuten.

Witlof in Bladerdeeg Recept - Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Snijd de witlof in dunne plakjes en leg deze op een bakplaat. Bestrijk de plakjes met de olijfolie en bestrooi met zout en peper. Bak de witlof in de oven gedurende 10 minuten.

Chocoladetaart Recept - Anna Meyer

De kooktijd voor deze chocoladetaart is 25-30 minuten bij een temperatuur van 180 graden Celsius.

Vegan Romige Aardappelsalade van Anna Meyer

1. Breng een grote pan met water aan de kook. Voeg de aardappelblokjes toe en kook ze ongeveer 10 minuten of tot ze gaar zijn. Giet de aardappelen af en laat ze afkoelen.

Frittata met Groene Asperges - Een Heerlijke Recept van Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 350 graden Fahrenheit.

Vegan Tray Bake met Kikkererwten - Een heerlijk recept

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Doe de kikkererwten in een vergiet en spoel ze af met koud water. Laat ze uitlekken.

Pulled Chicken Broodjes - Een heerlijke recept van Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Leg de kipfilets op een bakplaat en bestrijk ze met olijfolie. Bestrooi de kip met zout en peper. Bak de kip in de oven gedurende 20 minuten. Haal de kip uit de oven en laat het afkoelen.