• Bijgerechten

Oosters zalm gourmetpannetje - een heerlijk recept van Anna Meyer

Ingrediëntcalculator

Als je op zoek bent naar een heerlijk en eenvoudig gerecht, dan is het Oosters zalm gourmetpannetje van Anna Meyer een uitstekende keuze. Het is een smakelijk gerecht dat iedereen kan maken. Met de juiste ingrediënten en de juiste bereidingswijze kun je een heerlijk gerecht maken dat iedereen zal waarderen.

Oosters zalm gourmetpannetje

Ingrediënten

  • 2 eetlepels olijfolie
  • 2 teentjes knoflook, geperst
  • 1 theelepel gedroogde oregano
  • 1 theelepel gedroogde basilicum
  • 1 theelepel gedroogde tijm
  • 1 theelepel paprikapoeder
  • 1/2 theelepel zout
  • 1/4 theelepel peper
  • 1/2 kopje kikkererwten
  • 1/2 kopje gesneden wortelen
  • 1/2 kopje gesneden uien
  • 1/2 kopje gesneden paprika
  • 1/2 kopje gesneden champignons
  • 1/2 kopje gesneden courgette
  • 1/2 kopje gesneden tomaten
  • 1/2 kopje olijven
  • 1/2 kopje kalamata-olijven
  • 1/2 kopje gesneden feta
  • 2 koppen kippenbouillon
  • 2 koppen gekookte zalm, in blokjes gesneden

Bereidingswijze

Verwarm de olijfolie in een grote koekenpan op middelhoog vuur. Voeg de knoflook, oregano, basilicum, tijm, paprikapoeder, zout en peper toe en bak 1 minuut. Voeg de kikkererwten, wortelen, uien, paprika, champignons, courgette, tomaten, olijven en kalamata-olijven toe en bak 5 minuten, of tot de groenten zacht zijn. Voeg de kippenbouillon toe en breng aan de kook. Voeg de zalm toe en kook 5 minuten, of tot de zalm gaar is.

Anna Meyer heeft een heerlijk recept voor een Oosters zalm gourmetpannetje. Het is een eenvoudig en smakelijk gerecht dat je in een mum van tijd op tafel hebt. Het is een perfecte maaltijd voor een avondje thuis met vrienden of familie. Probeer het eens en je zult versteld staan van de smaak!

Als je op zoek bent naar andere heerlijke recepten, dan kun je ook eens kijken naar biefstuk met rode wijnsaus of ei in bladerdeeg muffinvorm . Geniet van deze heerlijke gerechten!

Verdeel de feta over de gerechten en serveer warm. Geniet ervan!

Kooktijd

Kooktijd: 10-15 minuten

Kooktips

  • Gebruik verse kruiden in plaats van gedroogde kruiden voor een extra smaakvol gerecht.
  • Vervang de kikkererwten door andere bonen, zoals kidneybonen of linzen.
  • Vervang de zalm door kip of tonijn voor een andere smaak.
  • Voeg wat extra groenten toe, zoals spinazie of broccoli.

Conclusie

Het Oosters zalm gourmetpannetje van Anna Meyer is een heerlijk en eenvoudig gerecht dat iedereen kan maken. Met de juiste ingrediënten en de juiste bereidingswijze kun je een heerlijk gerecht maken dat iedereen zal waarderen. Probeer het recept vandaag nog en geniet ervan!

Oosters zalm gourmetpannetje

Dit artikel is geschreven door Anna Meyer, een Nederlandse chef-kok.