• Hapjes en snacks

Bladerdeegrolletjes met champignons - Een heerlijk recept

Ingrediëntcalculator

Bladerdeegrolletjes met champignons is een heerlijk recept dat iedereen kan maken. Het is een eenvoudig en lekker recept dat je in een handomdraai klaar hebt. Volg het recept van Anna Meyer en je hebt binnen een uur een heerlijk gerecht op tafel.

Bladerdeegrolletjes met champignons

Ingrediënten

  • 1 pakje bladerdeeg
  • 200 gram champignons
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 2 teentjes knoflook
  • 1 eetlepel verse peterselie
  • 1 eetlepel verse tijm
  • 1 eetlepel geraspte Parmezaanse kaas
  • Zout en peper naar smaak

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Snijd de champignons in plakjes en bak ze in een koekenpan met de olijfolie en knoflook. Voeg de peterselie, tijm, zout en peper toe en bak nog een paar minuten. Laat de champignons afkoelen.

Rol het bladerdeeg uit en snijd het in 8 stukken. Verdeel de champignons over de stukken bladerdeeg en bestrooi met de Parmezaanse kaas. Rol de stukken bladerdeeg op en leg ze op een met bakpapier beklede bakplaat. Bak de bladerdeegrolletjes in de oven gedurende 15-20 minuten, totdat ze goudbruin zijn.

Bladerdeegrolletjes met champignons zijn een heerlijk recept dat je gemakkelijk thuis kunt maken. Het is een lekker en gezond alternatief voor de traditionele gerechten. Het is een perfecte snack voor een feestje of als lunch. Je kunt de bladerdeegrolletjes met champignons combineren met andere gerechten zoals hak gevulde zoete aardappel of salade met mango en cashewnoten . De bladerdeegrolletjes met champignons zijn eenvoudig te maken en smaken heerlijk. Probeer het recept vandaag nog en geniet van deze heerlijke snack!

Tips

  • Je kunt de bladerdeegrolletjes ook vullen met andere groenten, zoals paprika, courgette of aubergine.
  • Je kunt de bladerdeegrolletjes ook vullen met gehakt of gerookte kip.
  • Je kunt de bladerdeegrolletjes ook vullen met kaas en ham.

CookTime

Het klaarmaken van de bladerdeegrolletjes met champignons duurt ongeveer 30 minuten, waarvan 15-20 minuten in de oven.

Conclusie

Bladerdeegrolletjes met champignons is een heerlijk recept dat iedereen kan maken. Het is een eenvoudig en lekker recept dat je in een handomdraai klaar hebt. Volg het recept van Anna Meyer en je hebt binnen een uur een heerlijk gerecht op tafel. Probeer ook eens andere groenten, gehakt of gerookte kip, kaas en ham als vulling voor de bladerdeegrolletjes.

 Bladerdeegrolletjes met champignons

Bronnen: Anna Meyer, AH