Sperziebonensoep met Pesto - Een heerlijke maaltijd in slechts 30 minuten!

Begin met het schoonmaken en snijden van de ingrediënten. Snijd de uien, knoflook, lente-uitjes en sperziebonen in kleine stukjes. Verwarm de olijfolie in een grote pan en voeg de uien, knoflook, lente-uitjes en laurierblaadjes toe. Bak de ingrediënten op een laag vuur gedurende 5 minuten.

Lees Verder

Stracciatella Cake - Een heerlijke taart met een verrassende smaak

Verwarm de oven voor op 180 graden. Vet een springvorm in met boter en bestuif met bloem. Klop de eieren en suiker in een kom tot een luchtige massa. Voeg de boter, bloem, bakpoeder, vanille-extract en cacaopoeder toe en mix tot een glad beslag. Verdeel het beslag over de springvorm en bak de cake in ongeveer 25 minuten gaar. Laat de cake afkoelen.

Gegrilde zalm met salsa - een heerlijke maaltijd in 20 minuten

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Leg de zalmfilets op een bakplaat en bestrijk ze met olijfolie. Bestrooi de zalm met zout en peper. Bak de zalm in de oven gedurende 10-15 minuten, of totdat de zalm gaar is.

Vegetarische Tortellini Ovenschotel

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Kook de tortellini volgens de aanwijzingen op de verpakking.

Gado Gado Burger - Een heerlijke vegetarische burger met Indonesische smaken

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Verhit de olijfolie in een grote koekenpan op middelhoog vuur. Voeg de ui toe en bak deze 2-3 minuten. Voeg de knoflook, gemberpoeder, kurkuma, sambal oelek, ketoembar, komijnpoeder, korianderpoeder, zout en peper toe en bak nog 1-2 minuten. Voeg de pinda's, kikkererwten, quinoa, koriander, peterselie, sojasaus, limoensap en sesamolie toe en bak nog 2-3 minuten. Verdeel het mengsel over 4 hamburgerbroodjes en leg er elk een plak kaas op. Bak de burgers in de oven gedurende 10-15 minuten. Serveer de burgers met tomaat, komkommer en sla.

Quinoa met Spinazie en Gehaktballetjes - Een Heerlijke Maaltijd

Quinoa met spinazie en gehaktballetjes is een heerlijke maaltijd die je in slechts 30 minuten klaar hebt. Het is een gezonde en smakelijke maaltijd die je hele gezin zal waarderen. Quinoa is een vezelrijke graansoort die rijk is aan eiwitten en vezels. Spinazie is een goede bron van vitamine A, C en K. Gehaktballetjes zijn een lekkere toevoeging aan de maaltijd.

Gezonde Tonijnsalade Recept - Anna Meyer

Doe de tonijn in een kom en voeg de komkommer, ui, tomaten, olijfolie, citroensap, mosterd, bieslook, zout en peper toe. Meng alles goed door elkaar. Laat de salade minstens 15 minuten staan zodat de smaken goed kunnen intrekken. Serveer de salade op een bedje van sla of op een toastje.

Couscous met Marokkaanse balletjes - Een heerlijk recept van Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Breng de kippenbouillon aan de kook en voeg de couscous toe. Laat de couscous 5 minuten koken en zet het vuur uit. Laat de couscous afgedekt staan.

Mini Ananas Cakejes - Een heerlijk recept van Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 180 graden. Klop de eieren en suiker in een kom tot een luchtig mengsel. Voeg de bloem, kokosrasp, bakpoeder en zout toe en meng goed. Voeg de melk, olie en ananas toe en meng tot een glad beslag.