Meng de bloem en de boter in een kom. Voeg de eieren toe en kneed het deeg tot het glad is. Rol het deeg uit en leg het in een quichevorm. Bak het deeg in de oven op 180 graden Celsius gedurende 15 minuten.
Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Leg de kipfilets op een bakplaat en bestrijk ze met de satésaus. Bak de kipfilets in de oven gedurende 15 minuten.
Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Leg de kipfilets op een bakplaat en bestrijk ze met olijfolie. Bestrooi de kip met zout en peper. Bak de kip in de oven gedurende 20 minuten. Haal de kip uit de oven en laat het afkoelen.
Stap 1: Verwarm de olijfolie in een koekenpan op middelhoog vuur. Voeg de Bulgogi toe en bak het vlees gedurende 5 minuten. Voeg de sojasaus, sesamolie, suiker, knoflookpoeder, gemberpoeder, zout en peper toe en bak het vlees nog eens 5 minuten.
Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Leg de sneetjes brood op een bakplaat en bestrijk ze met de olijfolie. Verdeel de groenten over de sneetjes brood en bestrooi met de geraspte kaas. Bak de tosti's in de oven gedurende 10-15 minuten, of totdat de kaas gesmolten is en de broodjes goudbruin zijn. Serveer de tosti's warm met wat zout en peper naar smaak.
Meng de bloem, bakpoeder en zout in een kom. Voeg de olijfolie toe en meng het geheel goed. Voeg het lauwe water toe en kneed het deeg tot een soepel geheel. Voeg de zonnebloempitten, pompoenpitten, lijnzaad en sesamzaad toe en kneed het deeg nogmaals goed.
Verwarm de oven voor op 200 graden. Was de boerenkool en snijd deze in kleine stukjes. Verdeel de boerenkool over een ovenschaal en strooi er wat olijfolie, citroensap, knoflook, komijnpoeder, paprikapoeder, zout en peper over. Rooster de boerenkool in de oven gedurende 20 minuten. Haal de boerenkool uit de oven en laat afkoelen. Verdeel de boerenkool over een schaal en verdeel de geitenkaas erover. Serveer de salade direct.
Verwarm de olijfolie in een grote pan op middelhoog vuur. Voeg de ui en knoflook toe en bak deze 2-3 minuten. Voeg de oregano, basilicum, tijm en paprikapoeder toe en bak nog 1 minuut. Voeg de tomatenpuree toe en roer goed door. Voeg de bouillon toe en breng aan de kook. Voeg de noedels toe en kook deze volgens de aanwijzingen op de verpakking. Voeg de mais, kidneybonen, citroensap en peterselie toe en roer goed door. Breng op smaak met zout en peper. Laat de soep nog 5 minuten zachtjes koken. Serveer de soep met wat extra peterselie.
Verwarm de oven voor op 350 graden Fahrenheit.
Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Rol het bladerdeeg uit en bekleed een taartvorm met het deeg. Klop de eieren in een kom en voeg de melk, kaas, zout en peper toe. Giet het eimengsel in de taartvorm en bak de taart in de oven gedurende 25 minuten. Haal de taart uit de oven en bestrijk de bovenkant met olijfolie. Laat de taart afkoelen en serveer.
Kook de gerookte zalm volgens de verpakking. Laat de zalm afkoelen en snijd deze in kleine stukjes.
Ei muffins zijn een heerlijke snack die je in slechts 20 minuten kunt maken. Met dit recept van chef Anna Meyer kun je ei muffins maken die heerlijk smaken en er ook nog eens geweldig uitzien. Volg de stappen en geniet van deze heerlijke snack!
Het maken van deze snack is heel eenvoudig. Volg de onderstaande stappen om deze heerlijke snack te maken.
De totale kooktijd voor deze omeletrol met spinazie is ongeveer 25 minuten.
Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Snijd de courgettes in de lengte doormidden en hol ze uit met een lepel. Leg de courgettes op een bakplaat en bestrijk ze met olijfolie. Bestrooi de courgettes met oregano, basilicum, peterselie, knoflookpoeder, paprikapoeder, zout en peper. Bak de courgettes in de oven gedurende 15 minuten.
Kook de orzo volgens de aanwijzingen op de verpakking. Laat de orzo afkoelen. Voeg de pesto, tomaat, feta, olijven en olijfolie toe aan de orzo. Breng op smaak met zout en peper. Serveer de salade koud of op kamertemperatuur.
Kook de eieren in een pan met kokend water gedurende 10 minuten. Laat de eieren afkoelen en pel ze. Snijd de eieren in kleine stukjes en doe ze in een kom. Voeg de ui, tomaten, mayonaise, kappertjes en peterselie toe en meng alles goed. Breng op smaak met zout en peper. Serveer de salade op een bedje van sla of op een broodje.
De Waldorfsalade is eenvoudig te maken. Volg de stappen hieronder om de salade te maken.
Het duurt ongeveer 10 minuten om deze broodjes gezond te maken.
Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.