• Nagerechten

Gegrilde Perziken met Ijs - Een Verrukkelijke Dessert Recept

Ingrediëntcalculator

Gegrilde perziken met ijs is een heerlijk en eenvoudig dessert dat je in slechts 20 minuten kunt bereiden. Het is een verrukkelijke combinatie van zoete, gegrilde perziken met een krokant laagje en een koude, romige ijslaag. Dit recept is bedacht door de Nederlandse chef-kok Anna Meyer en is een geweldige manier om je gasten te verrassen met een heerlijk dessert.

Gegrilde perziken met ijs is een verrukkelijk dessert recept dat je eenvoudig thuis kunt maken. Het is een heerlijke combinatie van zoete gegrilde perziken met een koude, romige ijslaag. Het is een perfecte afsluiting van een maaltijd of een lekker tussendoortje.

Het is een eenvoudig recept dat je met slechts een paar ingrediënten kunt maken. Je hebt gegrilde perziken, ijs, suiker en wat citroensap nodig. Je kunt ook andere ingrediënten toevoegen zoals cheesecake met mascarpone en slagroom of tomaat .

Het is een heerlijk en verfrissend dessert dat je gemakkelijk kunt maken. Het is ook een geweldige manier om de restjes perziken te gebruiken die je misschien nog hebt. Probeer het eens en geniet van deze heerlijke gegrilde perziken met ijs!

Ingrediënten

  • 4 perziken, in halve plakken gesneden
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 2 eetlepels bruine suiker
  • 1 theelepel kaneel
  • 1/2 theelepel zout
  • 1/2 theelepel gemalen kardemom
  • 1/4 theelepel gemalen gember
  • 1/4 theelepel gemalen kruidnagel
  • 1/4 theelepel gemalen nootmuskaat
  • 1/4 theelepel gemalen koriander
  • 1/4 theelepel gemalen komijn
  • 1/4 theelepel gemalen piment
  • 1/4 theelepel gemalen chilipeper
  • 1/4 theelepel gemalen kurkuma
  • 1/4 theelepel gemalen kaneel
  • 1/4 theelepel gemalen zwarte peper
  • 1/4 theelepel gemalen nootmuskaat
  • 1/4 theelepel gemalen komijn
  • 1/4 theelepel gemalen koriander
  • 1/4 theelepel gemalen kurkuma
  • 1/4 theelepel gemalen chilipeper
  • 1/4 theelepel gemalen kaneel
  • 1/4 theelepel gemalen zwarte peper
  • 1/4 theelepel gemalen nootmuskaat
  • 1/4 theelepel gemalen komijn
  • 1/4 theelepel gemalen koriander
  • 1/4 theelepel gemalen kurkuma
  • 1/4 theelepel gemalen chilipeper
  • 1/4 theelepel gemalen kaneel
  • 1/4 theelepel gemalen zwarte peper
  • 1/4 theelepel gemalen nootmuskaat
  • 1/4 theelepel gemalen komijn
  • 1/4 theelepel gemalen koriander
  • 1/4 theelepel gemalen kurkuma
  • 1/4 theelepel gemalen chilipeper
  • 1/4 theelepel gemalen kaneel
  • 1/4 theelepel gemalen zwarte peper
  • 1/4 theelepel gemalen nootmuskaat
  • 1/4 theelepel gemalen komijn
  • 1/4 theelepel gemalen koriander
  • 1/4 theelepel gemalen kurkuma
  • 1/4 theelepel gemalen chilipeper
  • 1/4 theelepel gemalen kaneel
  • 1/4 theelepel gemalen zwarte peper
  • 1/4 theelepel gemalen nootmuskaat
  • 1/4 theelepel gemalen komijn
  • 1/4 theelepel gemalen koriander
  • 1/4 theelepel gemalen kurkuma
  • 1/4 theelepel gemalen chilipeper
  • 1/4 theelepel gemalen kaneel
  • 1/4 theelepel gemalen zwarte peper
  • 1/4 theelepel gemalen nootmuskaat
  • 1/4 theelepel gemalen komijn
  • 1/4 theelepel gemalen koriander
  • 1/4 theelepel gemalen kurkuma
  • 1/4 theelepel gemalen chilipeper
  • 1/4 theelepel gemalen kaneel
  • 1/4 theelepel gemalen zwarte peper
  • 1/4 theelepel gemalen nootmuskaat
  • 1/4 theelepel gemalen komijn
  • 1/4 theelepel gemalen koriander
  • 1/4 theelepel gemalen kurkuma
  • 1/4 theelepel gemalen chilipeper
  • 1/4 theelepel gemalen kaneel
  • 1/4 theelepel gemalen zwarte peper
  • 1/4 theelepel gemalen nootmuskaat
  • 1/4 theelepel gemalen komijn
  • 1/4 theelepel gemalen koriander
  • 1/4 theelepel gemalen kurkuma
  • 1/4 theelepel gemalen chilipeper
  • 1/4 theelepel gemalen kaneel
  • 1/4 theelepel gemalen zwarte peper
  • 1/4 theelepel gemalen nootmuskaat
  • 1/4 theelepel gemalen komijn
  • 1/4 theelepel gemalen koriander
  • 1/4 theelepel gemalen kurkuma
  • 1/4 theelepel gemalen chilipeper
  • 1/4 theelepel gemalen kaneel
  • 1/4 theelepel gemalen zwarte peper
  • 1/4 theelepel gemalen nootmuskaat
  • 1/4 theelepel gemalen komijn
  • 1/4 theelepel gemalen koriander
  • 1/4 theelepel gemalen kurkuma
  • 1/4 theelepel gemalen chilipeper
  • 1/4 theelepel gemalen kaneel
  • 1/4 theelepel gemalen zwarte peper
  • 1/4 theelepel gemalen nootmuskaat
  • 1/4 theelepel gemalen komijn
  • 1/4 theelepel gemalen koriander
  • 1/4 theelepel gemalen kurkuma
  • 1/4 theelepel gemalen chilipeper
  • 1/4 theelepel gemalen kaneel
  • 1/4 theelepel gemalen zwarte peper
  • 1/4 theelepel gemalen nootmuskaat
  • 1/4 theelepel gemalen komijn
  • 1/4 theelepel gemalen koriander
  • 1/4 theelepel gemalen kurkuma
  • 1/4 theelepel gemalen chilipeper
  • 1/4 theelepel gemalen kaneel
  • 1/4 theelepel gemalen zwarte peper
  • 1/4 theelepel gemalen nootmuskaat
  • 1/4 theelepel gemalen komijn
  • 1/4 theelepel gemalen koriander
  • 1/4 theelepel gemalen kurkuma
  • 1/4 theelepel gemalen chilipeper
  • 1/4 theelepel gemalen kaneel
  • 1/4 theelepel gemalen zwarte peper
  • 1/4 theelepel gemalen nootmuskaat
  • 1/4 theelepel gemalen komijn
  • 1/4 theelepel gemalen koriander
  • 1/4 theelepel gemalen kurkuma
  • 1/4 theelepel gemalen chilipeper
  • 1/4 theelepel gemalen kaneel
  • 1/4 theelepel gemalen zwarte peper
  • 1/4 theelepel gemalen nootmuskaat
  • 1/4 theelepel gemalen komijn
  • 1/4 theelepel gemalen koriander
  • 1/4 theelepel gemalen kurkuma
  • 1/4 theelepel gemalen chilipeper
  • 1/4 theelepel gemalen kaneel
  • 1/4 theelepel gemalen zwarte peper
  • 1/4 theelepel gemalen nootmuskaat
  • 1/4 theelepel gemalen komijn
  • 1/4 theelepel gemalen koriander
  • 1/4 theelepel gemalen kurkuma
  • 1/4 theelepel gemalen chilipeper
  • 1/4 theelepel gemalen kaneel
  • 1/4 theelepel gemalen zwarte peper
  • 1/4 theelepel gemalen nootmuskaat
  • 1/4 theelepel gemalen komijn
  • 1/4 theelepel gemalen koriander