• Hoofdgerechten

Aardappelrösti Pizza - Een heerlijke recept van Anna Meyer

Ingrediëntcalculator

De aardappelrösti pizza is een heerlijk recept dat iedereen kan maken. Het is een eenvoudig recept dat je in een mum van tijd klaar hebt. Het is een lekker recept dat je zeker eens moet proberen. Anna Meyer, een Nederlandse chef, deelt haar recept met ons.

Aardappelrösti pizza

Ingrediënten

  • 500 gram aardappelen
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 1 ui, fijngehakt
  • 2 teentjes knoflook, fijngehakt
  • 200 gram geraspte kaas
  • 200 gram gerookte ham, in blokjes
  • 200 gram champignons, in plakjes
  • 2 eetlepels peterselie, fijngehakt
  • 1 theelepel oregano
  • 1 theelepel basilicum
  • 1 theelepel zout
  • 1 theelepel peper

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Schil de aardappelen en rasp ze fijn. Verwarm de olijfolie in een koekenpan en fruit hierin de ui en knoflook. Voeg de geraspte aardappelen toe en bak deze 5 minuten. Voeg de geraspte kaas, ham, champignons, peterselie, oregano, basilicum, zout en peper toe en bak nog 5 minuten. Verdeel het mengsel over een met bakpapier beklede bakplaat en bak de pizza in de oven in 20 minuten gaar.

Anna Meyer heeft een heerlijk recept voor Aardappelrösti Pizza. Deze pizza is gemaakt met aardappelrösti, geraspte kaas, ui, paprika en tomaat. Het is een lekker en gezond alternatief voor de traditionele pizza. Het is ook een makkelijk gerecht om te maken. Als je nog meer lekkere recepten wilt proberen, kun je ook cake bakken zonder bakpoeder of gerecht met geraspte kaas proberen.

Tips

  • Je kunt de pizza ook met andere ingrediënten maken, zoals paprika, courgette of spinazie.
  • Je kunt de pizza ook met andere kaassoorten maken, zoals mozzarella of cheddar.
  • Je kunt de pizza ook met andere kruiden maken, zoals tijm of rozemarijn.

Kooktijd

De kooktijd voor deze aardappelrösti pizza is ongeveer 25 minuten.

Conclusie

De aardappelrösti pizza is een heerlijk recept dat iedereen kan maken. Het is een eenvoudig recept dat je in een mum van tijd klaar hebt. Probeer het recept van Anna Meyer en geniet van deze heerlijke pizza!

Dit artikel is geschreven door Anna Meyer, een Nederlandse chef. Voor meer informatie over koken en recepten, bezoek haar website.