Brownies met aardbeien - een heerlijke traktatie!

Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius. Smelt de chocolade en boter samen in een steelpan. Voeg de suiker toe en roer tot het een glad mengsel is. Voeg de eieren toe en roer tot het een glad mengsel is. Voeg de bloem en bakpoeder toe en roer tot het een glad mengsel is. Voeg de aardbeien toe en roer tot het een glad mengsel is.

Lees Verder

Griekse Nacho's - Een Recept van Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 350 graden Fahrenheit (175 graden Celsius).

Gezonde Chocoladetruffels met Noten en Kokos - Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 180 graden. Hak de noten fijn en meng deze met de kokosrasp. Smelt de chocolade au bain-marie en voeg de honing en kokosolie toe. Roer alles goed door elkaar. Voeg de noten en kokos toe en meng alles goed door elkaar. Maak kleine balletjes van het mengsel en leg deze op een bakplaat met bakpapier. Bak de truffels in de oven gedurende 10 minuten. Laat de truffels afkoelen en geniet ervan!

Aardappelbrood met ui en tijm - recept van Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Doe de aardappelblokjes in een kom en voeg de ui, olijfolie, tijm, zout en peper toe. Meng alles goed door elkaar. Vet een ovenschaal in met wat olijfolie en leg de aardappelmengeling erin. Bak het aardappelbrood in de oven gedurende 25-30 minuten, of totdat het goudbruin en knapperig is.

Vegan Spaghetti Bolognese - Een heerlijke maaltijd met Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 180 graden. Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit de olijfolie in een grote pan en fruit hierin de ui en knoflook. Voeg de tomatenblokjes, kidneybonen, oregano, basilicum, zout en peper toe en laat het geheel 5 minuten zachtjes koken. Voeg de gekookte spaghetti toe en roer alles goed door elkaar. Verdeel het geheel over een ovenschaal en zet de schaal in de oven. Bak de spaghetti bolognese in 20 minuten gaar. Serveer de spaghetti bolognese met wat extra basilicum en oregano.

Gourmetpannetje Hete Kip - Een heerlijk recept van Anna Meyer

Kooktijd: 25 minuten

Mango Kokos Ijsjes - Een heerlijk recept van Anna Meyer

Het kost ongeveer 15 minuten om de mango kokos ijsjes te maken. Laat de ijsjes vervolgens minstens 4 uur in de vriezer staan.

Pizza Calzone - Een heerlijke Italiaanse pizza met een knapperige korst

Meng de bloem, zout, olijfolie, suiker en gist in een kom. Voeg het lauwe water toe en kneed het deeg tot het glad en elastisch is. Laat het deeg 30 minuten rusten.

Ovenschotel aardappel chili - een heerlijke maaltijd in een handomdraai

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Verhit de olijfolie in een grote koekenpan en fruit hierin de ui en knoflook. Voeg de chilipeper, tomatenblokjes, paprikapoeder, komijnpoeder, korianderpoeder, zout en peper toe en roer goed door. Voeg de aardappelblokjes toe en roer goed door. Laat het geheel 5 minuten zachtjes koken.