Salade met Meloen en Ham - Een heerlijke combinatie

Begin met het snijden van de meloen in kleine stukjes. Verwarm de olijfolie in een pan en voeg de ham toe. Bak de ham goudbruin en voeg de meloen toe. Bak de meloen en ham samen voor ongeveer 5 minuten. Voeg de balsamicoazijn, honing, gehakte peterselie, zout en peper toe en roer goed door. Laat de salade afkoelen en serveer.

Lees Verder

Mango Ijs met Kokos - Een Verfrissende Zomerse Traktatie

Voordat je begint met het maken van het ijs, moet je de mango's schillen en in stukjes snijden. Zet de mango stukjes in een blender en voeg de kokosmelk, suiker, vanille-extract en zout toe. Blend alles tot een gladde massa. Giet de massa in een ijsmachine en laat het ijs minstens 2 uur bevriezen.

Romige Avocadosoep - Een heerlijke maaltijd in slechts 20 minuten!

Verwarm een grote soeppan op middelhoog vuur. Voeg de ui en knoflook toe en bak 2-3 minuten. Voeg vervolgens de komijn, koriander, chilipoeder, zout en peper toe en bak nog 1 minuut. Voeg de bouillon toe en breng aan de kook. Voeg de avocado's toe en kook 5 minuten. Pureer de soep met een staafmixer tot een gladde soep. Voeg het limoensap en -rasp toe en roer goed door. Breng op smaak met zout en peper. Serveer de soep met wat fijngehakte koriander.

Boerenkool Stamppot Recept - Klaar in 30 Minuten

Verwarm de oven voor op 200 graden. Schil de aardappelen en snijd ze in kleine blokjes. Schil de uien en snijd ze in kleine stukjes. Pel de knoflook en hak deze fijn.

Koninginnesoep - Een heerlijke recept van Anna Meyer

Verwarm de olijfolie in een grote pan op middelhoog vuur. Voeg de ui, knoflook, wortels en bleekselderij toe en bak 5 minuten, of tot de groenten zacht zijn. Voeg de tomatenblokjes toe en bak nog 2 minuten. Voeg de bouillon toe en breng aan de kook. Laat 10 minuten koken. Voeg de peterselie, basilicum, zout en peper toe en kook nog 5 minuten. Serveer de soep met wat extra peterselie en basilicum.

Lasagne met champignons - recept van Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Snijd de uien en knoflook fijn. Verhit de olijfolie in een pan en fruit hierin de uien en knoflook. Voeg de champignons toe en bak deze 5 minuten mee. Voeg de tijm, oregano, zout en peper toe en bak nog 2 minuten mee.

Red Velvet Truffels - Een heerlijk recept van Anna Meyer

De kooktijd voor deze Red Velvet Truffels is ongeveer 30 minuten.

Kip Tandoori Salade met Yoghurt Limoen Dressing - Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Leg de kipfilets op een bakplaat en bestrooi met de tandoori kruiden. Voeg de olijfolie toe en roer goed. Bak de kipfilets in de oven gedurende 15-20 minuten. Laat de kipfilets afkoelen en snijd ze in dunne plakjes.

Tortilla Wrap Pizza - Een heerlijke maaltijd in slechts 15 minuten!

Als je op zoek bent naar een snelle en smakelijke maaltijd, dan is de Tortilla Wrap Pizza precies wat je zoekt. Met slechts 15 minuten bereidingstijd is het een perfecte maaltijd voor een drukke dag. Deze pizza is gemaakt met tortilla wraps, wat betekent dat je geen deeg hoeft te kneden of te laten rijzen. Je kunt de pizza ook gemakkelijk aanpassen aan je persoonlijke smaak door verschillende toppings toe te voegen.