Ardeens gebraad oven recepten

48 Opslaan

Ardeens gebraad met aardappel, chineese kool ...

Haal uit de oven en snijd in dikke plakken. Bak het vlees aan alle kanten bruin aan in boter, zet in voorverwarmde combi-oven op 180°C en bak deze ± 20 min. Groenten eerst goed mengen met room, mosterd en kruiden, deze over de aardappelen schikken, het vlees erboven op en bak deze gedurende ± 20 min. 1 kg Ardeens licht gerookt varkensgebraad 10 aardappelen halve chineese kool grof snijden 1 ajuin in ringen 150 gram wortelblokjes 100 gram venkelblokjes 100 gram porei in ringen boter scheut room nootmuskaat peper mosterd met mosterdzaad (grove mosterd)
36 Opslaan

Ardeens gebraad met gratin en broccoli

Bak het Ardeens gebraad aan in een pan, laat verder garen in de oven 180°, 45-60 minuten. Aardappels schillen en in dunne schijfjes snijden, in ovenschotel schikken, tussen ieder laag kruiden met peper, zout en kruiden mengeling, room overgieten, 40-50 minuten afbakken in oven, na 10 minuten afdekken met aluminiumfolie. Broccoli 10 minuten blancheren in kokend gezouten water,afgieten, in ovenschotel leggen, bestrooien met gemalen kaas,bechamelsaus over lepelen. 10 minuutjes in de oven zetten op 180°
Zoeksuggesties en pagina's