• Other

Vegan Carrot Cake met Romige Frosting - Anna Meyer

Ingrediëntcalculator

Vegan carrot cake met romige frosting is een heerlijke taart die je gemakkelijk thuis kunt maken. Deze taart is perfect voor een verjaardag, een feestje of gewoon als een lekker tussendoortje. De taart is gemaakt met verse wortels, kokosolie en kaneel. De romige frosting is gemaakt met vegan roomkaas en kokosroom. Deze taart is een echte traktatie!

Vegan carrot cake met romige frosting

Ingrediënten

  • 2 kopjes bloem
  • 2 theelepels bakpoeder
  • 1 theelepel kaneel
  • 1/2 theelepel zout
  • 1/2 kopje kokosolie
  • 1 kopje suiker
  • 3 eieren
  • 2 kopjes geraspte wortel
  • 1/2 kopje walnoten, gehakt
  • 1/2 kopje rozijnen

Instructies

Stap 1: Verwarm de oven

Verwarm de oven voor op 350 graden Fahrenheit (175 graden Celsius).

Stap 2: Meng de droge ingrediënten

Meng in een grote kom de bloem, bakpoeder, kaneel en zout. Roer goed om te combineren.

Stap 3: Voeg de natte ingrediënten toe

Voeg de kokosolie, suiker, eieren, geraspte wortel, walnoten en rozijnen toe aan de kom met de droge ingrediënten. Roer goed om alles te combineren.

Anna Meyer heeft een heerlijke vegan worteltaart met romige frosting gemaakt. Deze taart is gemaakt met verse wortelen, kokosolie, kaneel en andere heerlijke ingrediënten. De taart is heerlijk luchtig en heeft een romige frosting die het helemaal afmaakt. Deze taart is perfect voor een feestje of als een lekker tussendoortje. Probeer ook eens de Tiramisu of de Rode Bieten Spread Vegan van Anna Meyer!

Stap 4: Bak de taart

Giet het beslag in een ingevette bakvorm en bak de taart gedurende 40-45 minuten. Controleer met een satéprikker of de taart gaar is. Laat de taart afkoelen voordat je de frosting toevoegt.

Bewaren via Pinterest

Stap 5: Maak de frosting

Meng de vegan roomkaas en kokosroom in een kom. Roer goed om te combineren. Voeg meer kokosroom toe als je een dunnere frosting wilt. Voeg meer vegan roomkaas toe als je een dikkere frosting wilt.

Vegan carrot cake

Stap 6: Voeg de frosting toe

Giet de frosting over de taart en versier met walnoten. Laat de taart afkoelen voordat je hem aansnijdt.

Klaar!

Je vegan carrot cake met romige frosting is klaar! Geniet van deze heerlijke taart. Volg de stap-voor-stap instructies van chef-kok Anna Meyer en je zult zeker een succesvol resultaat hebben. Vergeet niet om de taart te delen met je vrienden en familie!

Bronnen: The Spruce Eats , All Recipes