• Hoofdgerechten

Pasta Bolognese Taart - Een heerlijke recept van Anna Meyer

Ingrediëntcalculator

De Pasta Bolognese Taart is een heerlijk recept van de Nederlandse chef-kok Anna Meyer. Deze taart is een lekkere combinatie van pasta, gehakt en kaas. Het is een eenvoudig recept dat iedereen kan maken. Volg de stappen en geniet van deze heerlijke taart.

Pasta bolognese taart

Ingrediënten

  • 500 gram gehakt
  • 500 gram pasta
  • 200 gram geraspte kaas
  • 2 uien, gesnipperd
  • 2 teentjes knoflook, geperst
  • 2 eetlepels tomatenpuree
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 2 eetlepels oregano
  • 2 eetlepels basilicum
  • 1 eetlepel zout
  • 1 eetlepel peper

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit de olijfolie in een grote pan en voeg de ui en knoflook toe. Bak de ui en knoflook tot ze zacht zijn. Voeg het gehakt toe en bak het gehakt tot het gaar is. Voeg de tomatenpuree, oregano, basilicum, zout en peper toe en roer goed door. Laat het geheel 5 minuten koken. Voeg de gekookte pasta toe en roer goed door. Voeg de helft van de geraspte kaas toe en roer goed door. Vet een ovenschaal in en doe de pasta bolognese in de ovenschaal. Bestrooi de rest van de kaas over de pasta. Bak de taart in de oven gedurende 25 minuten. Laat de taart afkoelen voordat je hem serveert.

Anna Meyer heeft een heerlijk recept voor Pasta Bolognese Taart. Het is een eenvoudig recept dat iedereen kan maken. Het is een lekkere combinatie van pasta, gehakt, tomatensaus en kaas. Het is een perfecte maaltijd voor een avondmaaltijd of een lunch. Probeer het recept van Anna Meyer en geniet van deze heerlijke Pasta Bolognese Taart.

Als je op zoek bent naar andere lekkere recepten, probeer dan eens chocolade cupcakes met cacaopoeder of chocolade op een stokje . Deze recepten zijn net zo lekker als de Pasta Bolognese Taart van Anna Meyer.

Tips

  • Je kunt de taart ook met andere ingrediënten maken, zoals paprika, courgette of champignons.
  • Je kunt de taart ook met andere kazen maken, zoals mozzarella of cheddar.
  • Je kunt de taart ook met andere kruiden maken, zoals tijm of rozemarijn.

Conclusie

De Pasta Bolognese Taart is een heerlijk recept van de Nederlandse chef-kok Anna Meyer. Het is een eenvoudig recept dat iedereen kan maken. Volg de stappen en geniet van deze heerlijke taart. Probeer ook andere ingrediënten en kruiden om de taart nog lekkerder te maken.

Dit artikel is geschreven door Anna Meyer, een Nederlandse chef-kok. Voor meer informatie over koken en recepten, bezoek Anna Meyer's website of Kookboeken.nl .