Aardbeienvlaai met Banketbakkersroom - Een heerlijk recept

Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius. Meng de bloem, suiker, boter, eieren, bakpoeder en vanille extract in een kom. Kneed het deeg met je handen tot een bal. Vet een springvorm in en druk het deeg erin. Bak het deeg in de oven voor 25 minuten. Laat het deeg afkoelen.

Lees Verder

Monchou Ijs met Kersen - Een Heerlijke Nederlandse Traktatie

Begin met het kloppen van de slagroom met de suiker totdat het stijf is. Voeg dan de monchou toe en klop het geheel nog een paar minuten. Voeg dan de kersen, citroensap en vanille extract toe en klop het geheel nog een paar minuten totdat alles goed gemengd is.

Quinoa Salade met Cherrytomaatjes - Een Heerlijke Recept van Anna Meyer

Kook de quinoa volgens de aanwijzingen op de verpakking. Laat de quinoa afkoelen. Snijd de cherrytomaatjes in kleine stukjes. Meng de quinoa, cherrytomaatjes, olijfolie, citroensap, knoflookpoeder, zout en peper in een kom. Voeg de fijngehakte peterselie toe en meng alles goed. Laat de salade minstens een uur in de koelkast staan voordat je het serveert.

Griekse Moussaka - Een authentieke recept van Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Verhit de olijfolie in een grote koekenpan en bak het gehakt. Voeg de uien, knoflook, oregano, basilicum, peterselie, paprikapoeder, tomatenpuree, bloem, suiker, zout en peper toe en bak het gehakt tot het gaar is. Voeg de tomatenblokjes toe en laat het geheel 10 minuten koken.

Coquilles met zoete aardappelpuree - Een heerlijk recept

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Schil de zoete aardappels en snijd ze in kleine blokjes. Verdeel de blokjes over een ovenschaal en besprenkel met de olijfolie. Bak de zoete aardappels in de oven gedurende 25 minuten.

Sperziebonen Salade met Feta - Een Heerlijke Salade Recept

Kook de sperziebonen in een pan met kokend water gedurende 5-7 minuten. Giet de sperziebonen af en laat ze afkoelen. Verkruimel de feta en voeg deze toe aan de sperziebonen. Voeg de olijfolie, citroensap, knoflookpoeder, oregano, basilicum, zout en peper toe en meng alles goed door elkaar.

Chocolade Bananenbrood Muffins - Een heerlijk recept van Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius.

Ovenschotel met Boontjes - Een Heerlijke Recept van Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Verhit de olijfolie in een grote koekenpan en voeg de ui en knoflook toe. Bak de ui en knoflook tot ze zacht zijn. Voeg de boontjes toe en bak ze nog een paar minuten. Voeg de paprikapoeder, tijm, oregano, zout en peper toe en roer goed. Voeg de kookroom toe en laat het geheel 5 minuten koken. Verdeel het boontjesmengsel over een ovenschaal en strooi de geraspte kaas erover. Bak de ovenschotel in de oven gedurende 25 minuten.

Mini Frambozen Muffins - Een Heerlijk Recept van Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius. Meng de bloem, bakpoeder, suiker en zout in een kom. Voeg de eieren, melk en olie toe en mix tot een glad beslag. Voeg de frambozen toe en meng goed. Verdeel het beslag over 12 muffinvormpjes en bak de muffins in de oven gedurende 20-25 minuten.