Groene Asperges van de BBQ - Recept van Anna Meyer

Verwarm de BBQ voor op medium-high. Was de asperges en verwijder de harde uiteinden. Besprenkel de asperges met olijfolie, zout en peper. Leg de asperges op de BBQ en draai ze om na ongeveer 5 minuten. Laat de asperges nog 5 minuten op de BBQ staan. Serveer de asperges met een lekker sausje.

Lees Verder

Pastasalade met Aardbeien en Avocado - Een Verrukkelijke Recept

Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet de pasta af en laat afkoelen.

Madeleines - Een klassieke Franse koekjesrecept

Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius. Smelt de boter in een pannetje en laat het afkoelen. Klop de eieren en suiker in een kom tot een luchtige massa. Voeg het vanille extract toe en meng het goed. Voeg de bloem, bakpoeder en gesmolten boter toe en meng het tot een glad beslag. Vet de Madeleine-vormpjes in met wat boter en giet het beslag erin. Bak de Madeleines in de oven gedurende 10-12 minuten. Laat de Madeleines afkoelen en serveer ze met poedersuiker.

Boerenkool Risotto - Een heerlijke recept van Anna Meyer

Met deze simpele ingrediënten en stappen maak je een heerlijke maaltijd voor het hele gezin. Probeer deze Boerenkool Risotto recept van Anna Meyer en geniet van een heerlijke maaltijd. Voor meer recepten en tips kun je een kijkje nemen op Anna Meyer of op Kookidee.

Broccolisoep - Een heerlijke en gezonde maaltijd in slechts 30 minuten

Verwarm de olijfolie in een grote pan op middelhoog vuur. Voeg de ui en knoflook toe en bak 2-3 minuten. Voeg de broccoliroosjes toe en bak nog 2-3 minuten. Voeg de bouillon toe en breng aan de kook. Laat de soep 10-15 minuten koken tot de broccoliroosjes gaar zijn.

Romige maaltijdsoep met rijst - recept van Anna Meyer

Verwarm de olijfolie in een grote pan op middelhoog vuur. Voeg de ui en knoflook toe en bak tot de ui zacht is. Voeg de oregano, basilicum en tijm toe en bak nog een paar minuten. Voeg de tomatenpuree, gezeefde tomaten, kippenbouillon en water toe en breng aan de kook. Voeg de rijst toe en laat het geheel 15-20 minuten zachtjes koken. Voeg de geraspte kaas toe en laat nog een paar minuten koken. Breng op smaak met zout en peper.

Blauwe Bessen Taart Recept - Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius. Meng de bloem, suiker, eieren, melk, zonnebloemolie, bakpoeder en vanille extract in een kom. Roer het mengsel goed door elkaar. Vet een taartvorm in met boter en giet het beslag in de vorm. Bak de taart in de oven gedurende 25 minuten.

Brood Bakken - Basisrecept van Anna Meyer

Meng de bloem, zout, suiker en olie in een kom. Voeg de gist toe en meng het geheel goed. Voeg dan het lauwe water toe en kneed het deeg goed. Kneed het deeg tot het een soepel en elastisch deeg is. Laat het deeg dan een uur rusten in een kom met een theedoek eroverheen.

Koolhydraatarme Lasagne - Een Recept van Anna Meyer

Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius. Verhit een koekenpan met wat olie en bak hierin het gehakt samen met de ui en knoflook. Voeg de tomatenblokjes, oregano, basilicum, paprikapoeder, zout en peper toe en laat het geheel 10 minuten zachtjes koken.