• Hoofdgerechten

Gevulde Portobello in Bladerdeeg - Een heerlijk recept van Anna Meyer

Ingrediëntcalculator

Gevulde portobello in bladerdeeg is een heerlijk en eenvoudig gerecht dat iedereen kan maken. Het is een lekker en smakelijk gerecht dat je in een mum van tijd klaar hebt. Het is een gerecht dat je met veel verschillende ingrediënten kunt maken, waardoor je het elke keer weer anders kunt maken. In dit artikel geef ik je het recept van Anna Meyer voor gevulde portobello in bladerdeeg.

Gevulde portobello in bladerdeeg

Ingrediënten

  • 4 portobello's
  • 200 gram gehakt
  • 1 ui, fijngesneden
  • 2 teentjes knoflook, fijngesneden
  • 1 eetlepel olijfolie
  • 1 eetlepel tomatenpuree
  • 1 theelepel oregano
  • 1 theelepel basilicum
  • 1 theelepel paprikapoeder
  • 1 theelepel zout
  • 1 theelepel peper
  • 100 gram geraspte kaas
  • 200 gram bladerdeeg

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Verwijder de steel van de portobello's en spoel ze af. Snijd de portobello's in dunne plakjes en leg ze op een bakplaat. Bak de portobello's in de oven gedurende 10 minuten.

Anna Meyer heeft een heerlijk recept voor Gevulde Portobello in Bladerdeeg. Deze vegetarische maaltijd is eenvoudig te bereiden en heerlijk om te eten. De portobello's worden gevuld met een mengsel van kaas, ui, knoflook en kruiden. De bladerdeeg geeft de portobello's een knapperige korst. Dit is een geweldige maaltijd voor een avondmaal of een lunch. Probeer ook eens appeltaart recept zonder ei of witte chocolade met kokos .

Verwarm de olijfolie in een pan en fruit de ui en knoflook. Voeg het gehakt toe en bak het gehakt rul. Voeg de tomatenpuree, oregano, basilicum, paprikapoeder, zout en peper toe en roer alles goed door elkaar. Laat het gehaktmengsel afkoelen.

Verdeel het gehaktmengsel over de portobello's en bestrooi met de geraspte kaas. Rol het bladerdeeg uit en snijd het in vier stukken. Leg de portobello's op het bladerdeeg en vouw het bladerdeeg eromheen. Bak de gevulde portobello's in de oven gedurende 20 minuten.

portobello met bladerdeeg www.leukerecepten.nl

Tips

  • Je kunt de portobello's ook in de pan bakken in plaats van in de oven.
  • Je kunt ook andere ingrediënten toevoegen aan het gehaktmengsel, zoals paprika, champignons of courgette.
  • Je kunt ook andere kaassoorten gebruiken, zoals cheddar of mozzarella.

CookTime

Voorbereidingstijd: 10 minuten
Kooktijd: 20 minuten
Totale tijd: 30 minuten

Conclusie

Gevulde portobello in bladerdeeg is een heerlijk en eenvoudig gerecht dat iedereen kan maken. Het is een lekker en smakelijk gerecht dat je in een mum van tijd klaar hebt. Probeer het recept van Anna Meyer voor gevulde portobello in bladerdeeg en geniet van een heerlijk gerecht.

Bronnen

  • Anna Meyer - Gevulde Portobello in Bladerdeeg
  • AH - Gevulde Portobello in Bladerdeeg