• Hapjes en snacks

Garnalen met Mango Amuse - Een heerlijke recept van Anna Meyer

Ingrediëntcalculator

Garnalen met mango amuse is een heerlijk en eenvoudig recept dat je in slechts 20 minuten klaar hebt. Het is een perfecte maaltijd voor een feestelijke gelegenheid of gewoon voor een gezellige avond met vrienden. Deze recept is ontwikkeld door de Nederlandse chef-kok Anna Meyer. Met deze recept kun je een heerlijke maaltijd maken die je gasten zeker zullen waarderen.

Garnalen met mango amuse

Ingrediënten

  • 500 gram garnalen
  • 1 mango, in blokjes gesneden
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 1 eetlepel citroensap
  • 1 theelepel knoflookpoeder
  • 1 theelepel paprikapoeder
  • 1 theelepel zout
  • 1 theelepel peper

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Leg de garnalen in een ovenschaal en voeg de olijfolie, citroensap, knoflookpoeder, paprikapoeder, zout en peper toe. Roer alles goed door elkaar en zet de schaal in de oven. Bak de garnalen gedurende 10 minuten. Voeg dan de mango toe en bak nog eens 10 minuten.

Anna Meyer heeft een heerlijk recept voor Garnalen met Mango Amuse. Deze smakelijke amuse is een perfecte aanvulling op elke maaltijd. De combinatie van de zoete mango met de knapperige garnalen is een ware traktatie. Probeer het recept van Anna Meyer en geniet van deze heerlijke smaakcombinatie!

Wil je meer lekkere recepten van Anna Meyer? Kijk dan ook eens naar hoeveel gember in soep en recept met cherry tomaatjes .

Tips

  • Gebruik verse garnalen voor het beste resultaat.
  • Je kunt ook andere kruiden toevoegen zoals kurkuma, komijn of chili poeder.
  • Je kunt de garnalen ook op de barbecue bereiden.

CookTime

Het klaarmaken van deze garnalen met mango amuse duurt ongeveer 20 minuten.

Conclusie

Garnalen met mango amuse is een heerlijk en eenvoudig recept dat je in slechts 20 minuten klaar hebt. Het is een perfecte maaltijd voor een feestelijke gelegenheid of gewoon voor een gezellige avond met vrienden. Probeer deze recept van Anna Meyer en geniet van de heerlijke smaak!

Bronnen: Anna Meyer, Allerhande